3 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Ο. ΤΚΝΤ ΑΜΠΕΛΩΝΑ “ΕΥ ΖΗΝ” ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Ενα ασημένιο και δύο χάλκινα  πανελλήνια και διασυλλογικά μετάλλια σε σύνολο 8 αθλητών του συλλόγου κατέκτησε ο Α.Ο. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΑΜΠΕΛΩΝΑ “ΕΥΖΗΝ” στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντό παίδων – κορασίδων  γεν.   2003-2004-2005 και στο πανελλήνιο διασυλλογικό γεν.  2006, που πραγματοποιήθηκαν

το τετραήμερο που μας πέρασε από την προηγούμενη Πέμπτη 23/11 μέχρι και την Κυριακή 26/11 στο Ολυμπιακό κέντρο Άνω Λιοσίων στην Αθήνα με την συμμετοχή 1.300 και πλέον αθλητών από όλη την Ελλάδα.

Αναλυτικά: 1  ασημένιο με τον Άγγελο Μπζιώτα γεν. 2006 -61 kg  και  2 χάλκινα με τον Χρήστο Χαδούλη γεν. 2006 -33 kg και Ιωάννη Πονηρό γεν. 2004 -41 kg.

Επίσης έφτασαν πολύ κοντά στα μετάλλια κερδίζοντας 2 αγώνες αλλά έχασαν στον τρίτο αγώνα και κατέλαβαν την 5η θέση ο Γρηγόρης Κατίνας γεν. 2004 -65 kg και η Ειρήνη Ντόβα γεν. 2006 -37 kg.

Ενα μεγάλο μπράβο για την προσπάθεια τους στους Νίκο Μπαρούτα, Αστέριο Γκάμπτσα και Γεωργία Σισμάνηπου κέρδισε ένα αγώνα αλλά δεν μπόρεσε να μπει στα μετάλλια.

Το ΔΣ και η πρόεδρος κ. Κων/να Γκαγκανιάρα συγχαίρει τους δασκάλους Μπάμπη Ντόβα και Μιχάλη Λάκη για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις τάξεις του συλλόγου, για τις συνεχόμενες μεγάλες επιτυχίες των αθλητών και για την συνεχή ροή των μεταλλίων στην συλλογή της ομάδας.

Μεταξύ άλλων ο δάσκαλος Μπάμπης Ντόβας δήλωσε:

Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που η σωστή και μεθοδική δουλειά που γίνεται σε Αμπελώνα και Γιάννουλη  απο το προπονητικό Team και τους γυμναστές αποδίδει αποτελέσματα,  θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους τους γονείς που ακολούθησαν και στήριξαν την ομάδα μας και μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους, πάμε γερά για τον επόμενο στόχο μας.!!!!!!!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ