ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: Η ΚΑΡΕΚΛΟΠΑΘΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ ΔΑΜΑΣΙ

Η ανακοίνωση της παράταξης με αφορμή τις καρναβαλικές εκδηλώσεις

Πληθώρα καταγγελιών από πολίτες του Δαμασίου φθάνουν, τις τελευταίες ημέρες, “στη Δράση Πολιτών”. Αιτία, όπως υποστηρίζεται, είναι ο παραγκωνισμός του χωριού από το επίσημο πρόγραμμα των καρναβαλικών εκδηλώσεων του Δήμου Τυρνάβου.

Πράγματι, όπως ο καθένας μπορεί να διαπιστώσει, τα καρναβαλικά έθιμα του Δαμασίου (άναμμα φωτιάς στην Πλατεία του χωριού και οι εκδηλώσεις της Καθαράς Δευτέρας) λείπουν προκλητικά από το επίσημο πρόγραμμα του Δήμου, ωσάν να έχουμε να κάνουμε με “ανύπαρκτους” πολίτες που δεν καταβάλλουν τα δημοτικά τους τέλη και  δεν δικαιούνται ένα καθεστώς ισοτιμίας με τους άλλους συνδημότες.
Όμως, η απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά της δημοτικής αρχής έναντι του Δαμασίου δεν μας ξαφνιάζει. Και στο παρελθόν η καρεκλοπαθής δημοτική αρχή “ξέχασε” το χωριό. Το “ξέχασε” στις πλημμύρες, το “ξέχασε” στις αποζημιώσεις, το “ξέχασε” στο θέμα της αποχέτευσης και του βιολογικού καθαρισμού, το “ξέχασε” στην αγροτική οδοποιΐα, το “ξέχασε ” στη δημιουργία ενός νέου Κοιμητηρίου και τώρα το “ξέχασε” και στις καρναβαλικές εκδηλώσεις.
Δεν πειράζει. Οι Δαμασιώτες θα κάνουν υπομονή. Το σίγουρο, όμως, είναι πως, στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, αυτοί δεν θα “ξεχάσουν” την απαράδεκτη συμπεριφορά της δημοτικής αρχής απέναντί τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ