ΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΑΝΑΧΩΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΟΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ Γ.Σ ΝΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Διακρίσεις και στο διασυλλογικό (φωτο)

Ελπιδοφόρα εμφάνιση λίγα 24ωρα πριν την αναχώρησή τους για τη Στάρα Ζαγόρα της Βουλγαρίας πραγματοποίησαν οι αθλήτριες του Γυμναστικού Συλλόγου Νίκη Λάρισας που μετείχαν το Σαββατοκύριακο στο διασυλλογικό αγώνα των κατηγοριών Γυναικών, Νεανίδων και Κορασίδων, Β’ Περιφέρειας .

Συγχαίροντας τις μικρές αθλήτριες και τις προπονήτριές τους η διοίκηση του συλλόγου επισημαίνει πως οι παρουσίες και τα αποτελέσματα των αθλητριών ήταν ελπιδοφόρα για την υπόλοιπη αγωνιστική τους πορεία αλλά και τα περιθώρια βελτίωσης αδιαμφισβήτητα., ενώ αναλυτικά τα αποτελέσματα στις Γυναίκες έχουν ως εξής:

1)Παπακώστα Ελένη 3η στην κορδέλα
2)Δημουλά ΕΛΛΗ 3η στη μπάλα
3)Ριζούλη Κατερίνα 3η στο στεφάνι
4) Μαγγου Γεωργία 5η στη μπάλα

Στις Νεανίδες οι αθλήτριες Κοκοβα Βεατρίκη ,Παπακώστα Αλεξάνδρα, Χολέβα Μαρία-Ευφροσύνη και Κωστοπούλου Δήμητρα-Μαρία κατέβαλαν μια αξιόλογη προσπάθεια παίρνοντας της 4η θέση στο σύνθετο ομαδικό ενώ η τελευταία πλασαρίστηκε και στην τελική οκτάδα με το πρόγραμμά της στη μπάλα (8η θέση)
Οι μικρότερες τώρα Κορασίδες έδειξαν θετικά δείγματα με τη Μπουκουβάλα Δέσποινα να κατατάσσεται 10η στο σύνθετο και 8η στη μπάλα στο Α’ αγωνιστικό επίπεδο. Ενώ στο Β’ αγωνιστικό επίπεδο οι αθλήτριες Χατζόπουλου Μαρία, Χαβελα Βαϊα, Πλιάτσικα Πηνελόπη και Κασκαμπά Χριστίνα τόσο στο σύνθετο όσο και στα όργανα έκαναν έντονη την παρουσία τους στις 8άδες. Την προσπάθεια όλης της ομάδας για ένα θετικό αποτέλεσμα ενίσχυσαν με τις εμφανίσεις τους και οι αθλήτριες Βαλάση Αγγελική, Κατσανούλη Ελευθερία και Νάτση Σταυριέλα.
Η διοίκηση εύχεται καλή επιτυχία σε όλη την αποστολή στο διεθνές τουρνουά στη Βουλγαρία ,για το οποίο αναχωρούν το πρωί της Παρασκευής.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ