«ΒΡΑΖΟΥΝ» ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΙΚΕΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σε εκπαιδευτή από την Καρδίτσα απευθύνθηκαν οι φιλόζωοι

«Βράζουν» με την ανακοίνωση-απάντηση του Δήμου Λαρισαίων τα φιλοζωικά σωματεία της Λάρισας, που επιμένουν να διαμαρτύρονται τόσο για την αντίδρασή του, όσο και για το θέμα της ευθανασίας έξι συνολικά σκυλιών που χαρακτηρίστηκαν επιθετικά και φιλοξενούνται για μήνες στο Δημοτικό Κυνοκομείο.

Οι φιλόζωοι «τρέχουν» πάντα το θέμα της υιοθεσίας των ζώων, ενώ απευθύνθηκαν και σε εκπαιδευτή που έφτασε από τη γειτονική Καρδίτσα, ο οποίος παρέλαβε ήδη ένα από τα σκυλιά μεταφέροντάς το σε πανσιόν μέχρι την υιοθεσία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εκπαιδευτής είδε και τα έξι σκυλιά, ενώ σε μια πρώτη εκτίμηση τα ζώα δεν χαρακτηρίστηκαν επιθετικά αλλά μάλλον φοβικά εξαιτίας το πολύμηνου εγκλεισμού τους στα κλουβιά του Κυνοκομείου.

«Ενωμένοι προσπαθούμε να αναχαιτίσουμε την επαπειλούμενη εκκαθάριση της πόλης από αδέσποτα με την δικαιολογία της (ατεκμηρίωτης) επιθετικότητας», τονίζουν τα σωματεία, υπογραμμίζοντας πως θα προχωρήσουν σε νέα ανακοίνωση, απαντώντας έτσι στα όσα υποστηρίχθηκαν από την πλευρά του δήμου Λαρισαίων.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ