Ο ΑΔΩΝΙΣ, Η ΧΑΛΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ “ΤΡΕΞΙΜΟ”

Κόσμος και ντουνιάς μπορεί να περίμενε τον Αδ. Γεωργιάδη στην είσοδο της Περιφέρειας για χειραψίες και την εξασφάλιση του σχετικού ενσταντανέ, ωστόσο τα… καλύτερα συνέβαιναν στο γραφείο του Κ. Αγοραστού, όπου και εμφανίστηκε η Λαρισαία ολυμπιονίκης Φ. Χαλκιά που φωτογραφήθηκε ανάμεσα στους δύο άντρες!

Δεν άργησαν να «τρέξουν» τα σενάρια στην πόλη για εμπλοκή της ιδιαίτερα αγαπητής αθλήτριας στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ενώ η ανάρτηση του «γαλάζιου» αντιπροέδρου μάλλον ενίσχυσε τις όποιες προβλέψεις αλλά και… ανησυχίες ορισμένων.

“Σήμερα στα πλαίσια των καθηκόντων μου περιοδεύω στην Θεσσαλία. Πρώτος σταθμός η Λάρισα. Συνάντηση με Περιφερειάρχη και την κα Φανή Χαλκιά και συνεδρίαση στη ΝΟΔΕ με βουλευτές και στελέχη”, ανέβασε στο διαδίκτυο ο Άδωνις και εκείνο το «στα πλαίσια των καθηκόντων μου» (μα στα πλαίσια, πως του ξέφυγε του αντιπροέδρου?) ήταν που άναψε φωτιές και πυροδότησε σενάρια.

Θα έχει και συνέχεια, αν κρίνουμε και από τη ρουκέτα που εκτοξεύτηκε περί προκριματικών εκλογών για το δήμο της Λάρισας, αλλά και τις συναντήσεις με ενδιαφερόμενους που ακολούθησαν.

Υ.Γ. «Όχι τίποτα άλλο ξέρει και από εμπόδια η Χαλκιά», σχολίαζε ο Λαρισαίος καταγράφοντας αντιδράσεις και προβληματισμούς διαφόρων φιλόδοξων…

Ε.Π.

ΦΩΤΟ F/B Άδωνις Γεωργιάδης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ