ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΔΗΜΤΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΤΗΣ ΝΔ Ο Ν. ΡΕΒΗΣΙΟΣ

Την υποψηφιότητα του για μέλος της νεας επιτροπής της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Τυρναβου,που θα προκύψει από τις εσωκομματικές διαδικασίες της 13 Μαιου 2018, ανακοίνωσε ο αγροτοσυνδικαλιστής Νίκος Ρεβήσιος από το Αργυροπούλι.

Στη σύντομη δήλωσή του ο κ. Ρεβήσιος επισημαίνει: “Ζητώ την υποστήριξη του κόσμου της Ν.Δ. Τυρνάβου για να κάνουμε πράξη, όλοι μαζί, το Νέο Ξεκίνημα της οργάνωσης στον Τύρναβο. Διακατεχόμενο  από τη λογική ότι η Ν.Δ. είναι μια πολιτική δύναμη ανάπτυξης και προόδου για την Ελλάδα , ευελπιστώ ότι και η ΔΗΜΤΟ Τυρναβου, μετά τις εσωκομματικές διαδικασίες ,θα καταστεί μοχλός νέων ελπιδοφόρων κατευθύνσεων για το σύνολο του Δήμου Τυρναβου.

Ιδιαίτερα στον αγροτικό τομέα. Η Χώρα μας και ο τόπος μας χρειάζονται τον δυναμισμό και το όραμα των νέων ανθρώπων της παραγωγής και της εργασίας , για να σταθούν ξανά στα πόδια τους και η Ν.Δ. μπορεί να γίνει ο πολιτικός οδηγός κάθε αναγεννητικής προσπάθειας. Θα αγωνιστούμε όλοι για μια καλύτερη Ελλάδα, για έναν καλύτερο Δήμο, με εγγυητή την ενότητα και το ανθρώπινο δυναμικό της παράταξης μας”.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com