ΑΓΩΝΑΣ ΦΩΤΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΜΕΤΑΞΥ Γ.Σ.ΑΜΠΕΛΩΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ

Το ντέρμπι της χρονιάς διεξάγεται σήμερα στις 7:30 μ.μ στο Κλειστό Γήπεδο του Αμπελώνα ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες, βάσει των αποτελεσμάτων, ομάδων του Πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Γ.Σ.Αμπελώνα και Ολυμπιακός Βόλου, τερμάτισαν αμφότεροι πρώτοι στους ομίλους τους, με τον Γ.Σ.Αμπελώνα να σημειώνει 17 νίκες σε 18 αγώνες και τον Ολυμπιακό Βόλου να είναι αήττητος με 18 στις 18 νίκες.

Τώρα, οι δύο ομάδες διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική, με την ομάδα μπάσκετ του Αμπελώνα να μετρά δύο ήττες, έχοντας όμως σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία και στους δύο αγώνες, ενώ η ομάδα του Βόλου, βρίσκεται μόνη πρώτη στην κορυφή έχοντας δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Οι δυο ομάδες ξανασυναντιούνται φέτος, μετά από τον συγκλονιστικό ημιτελικό του Κυπέλου Θεσσαλίας, όπου ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε του Γ.Σ.Αμπελώνα για δύο πόντους στο τελευταίο δευτερόλεπτο.

Το ενδιαφέρον είναι τεράστιο, καθώς με νίκη, ο Γ.Σ.Αμπελώνα μπαίνει ξανά στο κόλπο της ανόδου, ενώ με νίκη του Ολυμπιακού, οι Βολιώτες εξασφαλίζουν σε μεγάλο βαθμό την άνοδό τους στη Γ’ Εθνική.

Οι άνθρωποι του Αμπελώνα έχουν απευθύνει κάλεσμα σε όλους του φιλάθλους του Ν. Λάρισας, να βοηθήσουν την ομάδα στην προσπάθεια που κάνει, καθώς είναι η μοναδική εκπρόσωπος του Νομού, που διεκδικεί την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ