ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΑΝ» ΣΚΥΛΙ ΠΟΥ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΕ ΣΤΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ

Κινητοποίηση φιλόζωων την Τρίτη στο Εφετείο

Νέο αποτρόπαιο περιστατικό με θανάτωση αδέσποτου ζώου από φόλα καταγράφηκε την Κυριακή στη Γιάννουλη Λάρισας, όπου οι ασυνείδητοι δράστες οδήγησαν στο θάνατο θηλυκό σκυλί που εγκυμονούσε.

Το σκυλί εντόπισε σε άθλια κατάσταση φιλόζωος, ωστόσο παρά την εσπευσμένη μεταφορά του άτυχου ζώου σε κτηνιατρική κλινική της Λάρισας το σκυλί δεν τα κατάφερε για να καταλήξει λίγο αργότερα παρά τις προσπάθειες των κτηνιάτρων.

Φιλοζωικά σωματεία αλλά και κάτοικοι της περιοχής απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για τους απαράδεκτους δράστες να επικοινωνήσει με τις αρχές, ενώ νέα κινητοποίηση των φιλόζωων πραγματοποιείται αύριο Τρίτη 22/5 στη Λάρισα με αφορμή την εκδίκαση της έφεσης του δράστη που τον Ιούλιο του 2015 κακοποίησε μέχρι θανάτου σκύλο στο Μακρυχώρι Λάρισας, εγκαταλείποντάς τον αιμόφυρτο σε χωματερή.

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί στις 9 το πρωί στην είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου Λάρισας, ενώ θυμίζουμε πως ο κατηγορούμενος στην υπόθεση κρίθηκε ένοχος σε πρώτο βαθμό και καταδικάστηκε σε 18 μήνες φυλάκισης με 3ετή αναστολή και 5.000 ευρώ πρόστιμο, του επιβλήθηκε δε και διοικητικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ