Ο ΘΕΣΓΑΛΑ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΓΩΤΟΥ

Υποδέχεται το καλοκαίρι με μοναδικές  συνταγές απολαυστικών παγωτών! – Νέο Κατάστημα «ΘΕΣγάλα συν» στο κέντρο της Λάρισας

Πέντε νέες γεύσεις παγωτού, με την εγγύηση ποιότητας της άριστης πρώτης ύλης από τις φάρμες των Ελλήνων παραγωγών του συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα, συμπληρώνουν προοδευτικά την δυναμική ανάπτυξη του προϊοντικού του portfolio.

Ο ΘΕΣγάλα  λανσάρει τη νέα σειρά προϊόντων «θες nicecream» καταφέρνοντας να εισέλθει και στην απαιτητική αγορά του παγωτού στην Ελλάδα. Τα παγωτά είναι χειροποίητα, αυθεντικής ιταλικής συνταγής και παρασκευάζονται από το φρέσκο γάλα των παραγωγών του Συνεταιρισμού.

Τα «θες nicecream» έχουν δημιουργηθεί από πρώτες ύλες με το μεράκι και την απλότητα της παράδοσης, κλείνοντας μέσα τους αγνές γεύσεις, που μπορεί κανείς να τα απολαύσει σε βανίλια, σοκολάτα, πραλίνα, φράουλα και στρατσιατέλα. Τα παγωτά «θες nicecream» έχουν βελούδινη υφή, πλούσια γεύση, χαμηλά λιπαρά και δεν περιέχουν συντηρητικά, ενώ μπορεί κανείς να τα βρει στα νέα καταστήματα του Συνεταιρισμού «ΘΕΣγάλα συν» σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα.

Ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα κινούμενος σε ανοδική τροχιά, επενδύει στην επέκταση των προϊόντων του και του κωδικολογίου του, παράλληλα με το πλάνο ανάπτυξης των συνεταιριστικών παντοπωλείων «ΘΕΣγάλα συν» και με τη μέθοδο franchise, ακολουθώντας πιστά το πλάνο επέκτασης του δικτύου.

«ΘΕΣγάλα συν»: Νέα γενιά καταστημάτων – Νέο Κατάστημα στο κέντρο της Λάρισας

Ο Συνεταιρισμός εγκαινιάζει το 2ο κατάστημα ΘΕΣγάλα συν στη Λάρισα, στο κέντρο της πόλης, στην οδό Κύπρου και 28ης Οκτωβρίου 2. Στα καταστήματα «ΘΕΣγάλα συν», διατίθενται ήδη πάνω από 130 κωδικοί προϊόντων τοπικών Συνεταιρισμών και Ελλήνων παραγωγών, προμηθεύοντας τους καταναλωτές με προϊόντα αρτοποιίας και διαφορετικούς τύπους αλεύρων και ζυμαρικά, γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα και τυριά ΠΟΠ, μαρμελάδες και σάλτσες από Έλληνες παραγωγούς, παρθένο ελαιόλαδο, αλλαντικά από βόεια κρέατα των μελών του ΘΕΣγάλα και παγωτά.

Όλα τα προϊόντα παρασκευάζονται με πρώτη ύλη που προέρχεται αποκλειστικά από την ελληνική γη και φέρουν τη σφραγίδα και την εγγύηση ποιότητας του ΘΕΣγάλα. Έτσι, οι καταναλωτές μπορούν να βρίσκουν προϊόντα της ελληνικής γης σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές, ενώ οι παραγωγοί μπορούν να διαθέτουν τα προϊόντα τους απευθείας στους καταναλωτές μέσω του δικτύου καταστημάτων «ΘΕΣγάλα συν».

Όλα τα παραπάνω προϊόντα διατίθενται κατ΄οίκον με ένα τηλεφώνημα στο 18140 ή με ηλεκτρονική παραγγελία στο https://eshop.thesgala.gr/ ή στα σταθερά τηλέφωνα: 2111820856 (για Αθήνα – Αγ. Δημήτριος, Μενίδι, Γαλάτσι, Ηλιούπολη, Γλυφάδα), 2311820626 (για Θεσσαλονίκη), 2410554658 (για Λάρισα).

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ