Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΘΙΑΣΩΤΕΣ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Γνώστης της τεχνολογίας ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, συχνές οι αναφορές του άλλωστε στα επιτεύγματά της, χρήστης του διαδικτύου και ο ίδιος δεν διέλαθε την προσοχή του το τι γίνεται στη Λάρισα.

Ο λόγος για τα απανωτά δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που προέρχονται από πολύ συγκεκριμένο χώρο, καθώς απομεινάρια και απολιθώματα ενός παρελθόντος που ντρόπιασε και «πλήγωσε» την πόλη επιμένουν σε χυδαιότητες ενόψει της άφιξης του σκηνώματος του Μακαριστού Ιγνατίου στη Λάρισα, σε μια απέλπιδα όσο και ακατανόητη προσπάθεια αναμόχλευσης του «εκκλησιαστικού»!

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Ιγνάτιος χοροστατώντας το απόγευμα του Σαββάτου στο Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό στην Ιερά Μονή των Αγίων Αναργύρων Αγιάς, με αφορμή τη γιορτή, απευθύνθηκε στους πιστούς αναφερόμενος στο έργο του Μακαριστού Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου, ενώ δεν δίστασε να γνωστοποιήσει πως τα έξοδα του ταξιδιού του καλύφθηκαν εξ ολοκλήρου από έρανο μεταξύ επισκόπων.

«Η απόφαση είχε την έγκριση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου», έκλεισε την αναφορά του ο κ. Ιγνάτιος, στέλνοντας προφανώς μήνυμα στα… παπαγαλάκια.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ