ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟ

Κορυφώνονται οι προετοιμασίες για το γλέντι της Πέμπτης στην πλατεία του Αμπελώνα

Συνεχίζοντας τις προσπάθειες για τη δημιουργία μίας ισχυρής ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ η διοίκηση του Αμπελωνιακού προχώρησε χθες στην ανανέωση της συνεργασίας με τον αρχηγό Δημήτρη Αλεξανδρή και τους ποδοσφαιριστές στήριγμα της ομάδας την περυσινή χρονιά Γιώργο Τσετεροκλή και Βασίλη Μεσημέρη.

Παράλληλα η διοίκηση συνεχίζει την αναζήτηση ποδοσφαιριστών που θα συμπληρώσουν το ρόστερ και θα καλύπτουν τις απαιτήσεις του προπονητή.

ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ

Εν τω μεταξύ μετά από συνεργασία του δήμου Τυρνάβου και της διοίκησης ξεκίνησαν οι εργασίες για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τα παιχνίδια της ομάδας. Παράλληλα με το νέο χλοοτάπητα θα τοποθετηθεί και σύστημα υπόγειας άρδευσης.

ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ

Την ίδια ώρα κορυφώνονται οι προετοιμασίες για το αυριανό γλέντι στην πλατεία του Αμπελώνα, το οποίο διοργανώνεται με ελεύθερη είσοδο για όλους με στόχο να γιορταστεί η περυσινή πετυχημένη χρονιά που οδήγησε στην άνοδο στην Α’ ΕΠΣΛ.

Στην εκδήλωση θα εμφανιστεί ο Αλέξης Κασιάρας στο κλαρίνο με την ορχήστρα του και θα τραγουδήσουν ο Γιώργος Αγγέλης και η Χρύσα Χουχουρέλου που υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά για όλους.

Το γλέντι θα ξεκινήσει στις 10 το βράδυ.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι η Παπαγεωργίου Food Service και η Φίλιο Κλήμα Γιάτσα.

Χορηγοί επικοινωνίας paidis.com, larisanew.gr και Ράδιο Τύρναβος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ