ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΠΝΑΚΑΣ

Ανακοίνωση της παράταξης για την προσχώρησή του
Τα χέρια δόθηκαν και οι καρδιές μίλησαν.Από σήμερα και ο Τυρναβίτης καθηγητής Φυσικής Αγωγής Πέτρος Πνάκας εντάσσεται στο στελεχικό δυναμικό της  “Δράσης Πολιτών”.

Μετά τη συνάντηση των δύο ανδρών , ο κ. Ροντούλης έκανε δηλώσεις : ” Με περίσσεια χαρά  υποδέχτηκα  σήμερα στη Δράση Πολιτών τον εξαίρετο γυμναστή κ. Πνάκα Πέτρο.Πρόκειται για έναν πολύ αγαπητό στον Τύρναβο άνθρωπο , που έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις , ιδιαίτερα στον χώρο του αθλητισμού.
Όλοι εξάλλου αναγνωρίζουν ότι ο Πέτρος είναι ένας νουνεχής και ήπιος χαρακτήρας που λέει λίγα και πράττει πολλά.Όπως ,μάλιστα, μου είπε η μοναδική του φιλοδοξία είναι η προσφορά στα αθλητικά δρώμενα του τόπου μας. Ως γνωστόν , ο Πέτρος παθιάζεται κυριολεκτικά με τον αθλητισμό και γι αυτό τρέφω τη βεβαιότητα ότι η δράση του και οι ιδέες του θα αφήσουν τη σφραγίδα τους στον τοπικό αθλητισμό. Άλλωστε, οι ομάδες και οι αθλητές,  με τους οποίους συνεργάστηκε ο Πέτρος , έχουν να λένε για την προσωπικότητα και την προπονητική του δεινότητα.
Τον καλωσορίζουμε με ανείπωτη χαρά ,λοιπόν, στη Δράση Πολιτών και του ευχόμαστε καλή πορεία , όντας βέβαιοι πως ο αθλητισμός στον τόπο μας θα ωφεληθεί τα μέγιστα από την ενεργό παρουσία και δράση του”.
Στη συνέχεια, δήλωση έγινε και από τον κ. Πνάκα:
“Το καθαρά αυτοδιοικητικό στίγμα της Δράσης Πολιτών με ώθησε να ενταχτώ στη συγκεκριμένη Παράταξη.Πάντα είχα την διάθεση της προσφοράς στον τόπο μου , χωρίς τις διαιρετικές παρωπίδες των  κομματικών περιχαρακώσεων. Ήρθε η ώρα να αποκτήσει ο Τύρναβος μια πραγματικά αδέσμευτη δημοτική αρχή, που θα προτάσσει τα συμφέροντα την δημοτών και όχι τις όποιες κατευθυντήριες κομματικές γραμμές.
Ο κ. Ροντούλης δεσμεύτηκε απέναντί μου για ένα πραγματικά αδέσμευτο ψηφοδέλτιο και αυτό με εντυπωσίασε και με έπεισε, γιατί συμβαδίζει με το πνεύμα και τις ανάγκες της εποχής , καθώς οι πολίτες,  και ιδιαίτερα οι νέοι άνθρωποι, απεχθάνονται τα κομματικά στερεότυπα και θέλουν να εκφραστούν ελεύθερα για το καλό του τόπου τους και μόνον.
Άλλωστε ήδη η Δράση Πολιτών στελεχώνεται από ανθρώπους με διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες και αυτό αποτελεί εγγύηση και παρακαταθήκη για μια καθαρά αυτοδιοικητική οπτική των πραγμάτων στη συγκεκριμένη Παράταξη.
Είμαι έτοιμος να προσφέρω και το δικό μου λιθαράκι στην προσπάθεια του Στέλιου Ροντούλη, τον οποίο εκτιμώ ιδιαίτερα για την ευφυΐα του και το μαχητικό του πνεύμα , που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος μας. Η μάχη για τον τόπο μας είναι μια μάχη που αφορά τον καθένα μας.Ο Τύρναβος υπεράνω όλων”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ