ΑΝΕΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΛΑΝΙΑΚΟ

Με άνετη νίκη με σκορ 3-1 επί του Βλαχογιαννίου επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ ο Φαλανιακός, που μπαίνοντας αποφασιστικά στην αναμέτρηση προηγήθηκε με δύο τέρματα με τη συμπλήρωση του 20λεπτου, για να πανηγυρίσει στο τέλος το «τρίποντο».

Καλύτεροι οι παίκτες του Τ. Μπεριτζά πήραν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 17’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φλώρου, ενώ πριν ακόμη κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Μπλέντι σημείωσε και δεύτερο τέρμα για την ομάδα του, γράφοντας το 2-0 στο 20’.

Οι φιλότιμες προσπάθειες της Δόξας μετουσιώθηκαν σε γκολ στο 71’, με το Μπαντή να μειώνει σε 2-1, ωστόσο ο Φαλανιακός «κλείδωσε» για τα καλά τη νίκη του στο 85’ με τον Τσιάκο να γράφει και πάλι από την άσπρη βούλα το 3-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Φαλανιακός (Τάσος Μπεριτζάς): Μπιμπλιτσής Σ., Παππάς Σ., Μαχαίρας Κ., Σούλι Κ., Φλώρος Β., Λυγούρας Β. (c) (86′ Ντανίκας Ι.), Πανταζής Γ. (86′ Καλακίτσιος Ε.), Sheshi B., Ιωαννίδης Σ. (83′ Δημητρέλης Μ.), Τσιάκος Κ., Λεσάι Γ. (80′ Λυγούρας Χ.).

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Παπαϊωάννου Ε.,  Τσούντουρας Χ., Χριστιανίδης Ε. (69′ Πέτρου Θ.), Δραγατσίκης Π., Μητούλας Ν., Χριστοδούλου Κ., Γκουρομπίνος Μ.(c), Κοντοθανάσης Β. (86′ Γεωργούλας Α.), Βίδρας Θ. (52′ Μάρκου Ν.), Μπαντής Γ., Αλεξίου Γ.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ