Π. ΣΑΡΧΩΣΗΣ: ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΟΛΟΣ Ο ΑΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

bty

Τα έργα καθαρισμού του κεντρικού αύλακα του Αμπελώνα επιθεώρησε την Παρασκευή ο δήμαρχος Τυρνάβου Παναγιώτης Σαρχώσης, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την πορεία ενός έργου που είναι αναγκαίο για την πόλη τόσο για λόγους υγιεινής και ασφάλειας όσο και για λόγους αισθητικής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κεντρικός αύλακας είχε χρόνια να καθαριστεί σε όλο του το μήκος με αποτέλεσμα στο μεγαλύτερο μέρος του να έχει μετατραπεί σε ζούγκλα, ενώ ένα τμήμα του από το γήπεδο μέχρι το κέντρο της πόλης είχε καθαριστεί και πριν από 3 χρόνια από τη σημερινή δημοτική αρχή.

bty

Με αφορμή την παρουσία του στο χώρο του έργου σε δήλωσή του ο κ. Σαρχώσης σημείωσε ότι “κρίθηκε αναγκαίος ο καθαρισμός του a;ylaka ως ένδειξη σεβασμού στην τοπική κοινωνία και κυρίως για λόγος υγιεινής, αφού ο αύλακας είχε μετατραπεί σε εστία μόλυνσης και πηγή κινδύνου για την υγιεινή και ασφάλεια των περιοίκων. Επιπλέον η άναρχη βλάστηση χαλούσε και την αισθητική του χώρου.

Σαν δημοτική αρχή πέραν του καθαρισμού του αύλακα που γίνεται φέτος μετά από δεκαετίες σε όλο το μήκος του, προχώρησε και στην ανακατασκευή στηθαίων και κιγκλιδωμάτων για την ασφάλεια των διερχόμενων ενώ στο τμήμα πέρα από το γήπεδο προς τη Γυρτώνη θα γίνουν και επιπλέον εργασίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ως δημοτική αρχή δεν είναι η πρώτη φορά που καθαρίσαμε τον αύλακα, αφού όπως θα θυμάστε πριν από 3 χρόνια είχε γίνει παρέμβαση στο τμήμα εντός κατοικημένης περιοχής.

Θέλουμε να ελπίσουμε ότι οι κάτοικοι του Αμπελώνα θα διατηρήσουν καθαρό τον αύλακα”.

bty

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ