ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΣΤΟ ΑΝΑΜΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ (ΦΩΤΟ)

Απογείωσε την εκδήλωση η συναυλία της Μ. Ασλανίδου

Αψηφώντας το κρύο του Νοέμβρη και φορώντας τα πιο λαμπερά τους χαμόγελα χιλιάδες Λαρισαίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου δίνοντας το παρών στην εκδήλωση της κεντρικής πλατείας για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Το σύνθημα έδωσε νωρίτερα η Φιλαρμονική με γιορτινές μελωδίες και χριστουγεννιάτικα κομμάτια, για να ακολουθήσει σύντομος χαιρετισμός του δημάρχου Απ. Καλογιάννη, ο οποίος περιγράφοντας μια Λάρισα «της χαράς, της ζωντάνιας και της δημιουργίας», τόνισε πως φέτος η πόλη αναδεικνύεται σε προορισμό, έτοιμη να υποδεχθεί χιλιάδες επισκέπτες.

«Η δυναμική της Λάρισας απογειώνεται, το Πάρκο των Ευχών ανησύχησε πολλούς εντός και εκτός πόλης και φέτος θα έχει ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία», κατέληξε ο δήμαρχος, που σε μια άκρως ανθρώπινη στιγμή άναψε τα φώτα του χριστουγεννιάτικου δέντρου αγκαλιά με την εγγονή του και κάτω από τις επευφημίες, τα χειροκροτήματα και τις ευχές του κόσμου για καλές γιορτές.

Η όμορφη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη συναυλία της Μελίνας Ασλανίδου, που με παλιές και νέες επιτυχίες της απογείωσε τη βραδιά.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ