ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

Θα ήταν αν μη τι άλλο παράλειψη να μην αναφερθούμε στους διοργανωτές της εκδήλωσης για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Λάρισα, καθώς ο δήμος Λαρισαίων και οι δεκάδες εργαζόμενοι που ασχολήθηκαν με την εκδήλωση έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Μεγάλη και σωστά «στημένη» σκηνή ορατή μέχρι και τον τελευταίο, μα και απίστευτα άνετη πρόσβαση για τους δημοσιογράφους, που έκαναν χωρίς κόπο τη δουλειά τους μακριά από «στριμωξίδι» προηγούμενων ετών κινούμενοι περιμετρικά της σκηνής, απολαυστική Κων/να Καρυδάκη που συντόνισε την παρουσίαση, ενώ καταγράφηκε και η απαραίτητη παρουσία εθελοντών διασωστών σε περίπτωση που χρειαστεί κάποιος βοήθεια.

Όσο για το σχήμα της Μ. Ασλανίδου, ωραίος ήχος και άψογοι φωτισμοί συν την εκρηκτική της παρουσία εγγυήθηκαν μια υπέροχη βραδιά.

Αφήνουμε για το τέλος τις προσωπικές ευχαριστίες στη δημοφιλή καλλιτέχνιδα και τους μουσικούς της που μας «φιλοξένησαν» εν ώρα συναυλίας στη σκηνή για τις ανάγκες του ρεπορτάζ και προς… χάρη των αναγνωστών του paidis.com.

Καλές γιορτές σε όλους!

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ