ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ  ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Κατά τη διάρκεια των εκλογών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΠΟΦΕΕ) που διεξήχθησαν στο ξενοδοχείο NOVOTEL  7-8-9  Δεκεμβρίου, η Ένωση Λάρισας (ΕΦΕΕΛ) συμμετείχε με 20 αντιπροσώπους όντας από τις μεγαλύτερες ενώσεις στη Ελλάδα (δεύτερη μετά την Αθήνα).

Η παρουσία της ένωσης πέρα από τον αριθμό των αντιπροσώπων  ήταν αρκετά σημαντική, ο Γιάννης Κωστόπουλος   εκλέχτηκε στο προεδρείο της Γενικής Συνέλευσης, ο Αχιλλέας Παπαϊωάννου εκλέχτηκε πρώτος σε ψήφους και ακολούθως πρόεδρος της Εφορευτικής επιτροπής σε μια συνέλευση που κατατέθηκαν προτάσεις και θέσεις από όλη την Ελλάδα γενικά σε ομαλό κλίμα αν και δεν αποφεύχθηκαν και ορισμένες μεμονωμένες εντάσεις .

Ο πρόεδρος του συλλόγου  Νικόλαος Νάτσιος και ο Αντιπρόεδρος Αστέριος Νάκας στις ομιλίες τους έδωσαν μεγάλη βαρύτητα και προσπάθησαν να δείξουν πόσο είναι σημαντικό να υπάρχει συνοχή και συσπείρωση όλων των συναδέλφων και η συλλογικότητα και αλληλεγγύη συμβάλουν μαζί με τη διαρκή επιμόρφωση στη πραγματική  αναβάθμιση του επαγγέλματος. Δόθηκε μεγάλη έμφαση στο κώδικα δεοντολογίας στην ανάγκη να τροποποιηθεί και αναβαθμιστεί με τις εξελίξεις, και επιπλέον να γίνει συνείδηση από όλους τους συναδέλφους και όχι μόνο ως  απειλή συμμόρφωσης μέσω των κυρώσεων. Πρότειναν για το νέο ΔΣ που θα προκύψει από τις αρχαιρεσίες της Γενικής Συνέλευσης να έχει πιο γρήγορα αντανακλαστικά και να αντιδρά έγκαιρα σε αποφάσεις που και δεν μπορούν να υλοποιηθούν και προβλήματα δημιουργούν.  Αναφέρθηκαν επίσης στο αγώνα που έχει κάνει η ένωση να έρθει κοντά και να φέρει στους κόλπους της όλα τα γραφεία του νομού.

Τέλος με το πέρας  της εκλογικής  διαδικασίας είχαμε την εκλογή στο ΔΣ της ομοσπονδίας του αντιπρόεδρου της ένωσης του Αστέριου Νάκα  αποτέλεσμα της πολύ καλής του παρουσίας που αντανακλά  στην προσπάθεια της ένωσης μας και σε κάθε αντιπρόσωπο ξεχωριστά.

ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ (ΕΦΕΕΛ)

  1. ΝΑΤΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ,
  2. ΝΑΚΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ,
  3. ΜΑΝΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ,
  4. ΚΙΣΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ,
  5. ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ,
  6. ΚΟΤΣΙΜΠΟΓEΩΡΓΟΣ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ,
  7. ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ ΧΡΟΝΗΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ,
  8. ΚΑΤΣΟΥΡΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ,
  9. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
  10. ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ,
  11. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ,
  12. ΚΑΤΣΑΡΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ,
  13. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ,
  14. ΚΑΠΝΙΤΖΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ,
  15. ΚΑΡΑΓΟΥΣΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ,
  16. ΜΠΕΡΙΤΖΑΣ ΦΩΤΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ,
  17. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ,
  18. ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,
  19. ΜΙΧΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ,
  20. ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ,

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ