ΜΕ ΜΟΙΡΑΙΟ ΤΟ ΜΠΑΡΓΚΑΝ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ 0-0 ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ Η ΑΕΛ

Σοβαρός τραυματισμός του Χούμπτσεφ

Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, κυρίως στο δεύτερο μέρος και έχοντας μοιραίο παίκτη το Μπαργκάν που είχε δοκάρι, αλλά και την τελευταία φάση του αγώνα, με τον Οικονόμου να απομακρύνει προσπάθειά του πάνω στη γραμμή, η ΑΕΛ έμεινε στο 0-0 με την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL.

Στο χωράφι του FC ARENA και σε ένα κακό πρώτο ημίχρονο με πολλά φάουλ εκατέρωθεν η ΑΕΚ ζήτησε πέναλτι στο 21’ για χέρι του Γκόλια με το διαιτητή να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι, ενώ στο 34’ ο Μπαργκάν έπιασε το σουτ εκτός περιοχής με τη μπάλα να τραντάζει τα δοκάρια του Μπάρκα.

Η εικόνα του αγώνα φάνηκε να αλλάζει προς το καλύτερο μετά το 35’, με την ΑΕΚ να απειλεί με τους Μπογιέ και Κλωναρίδη και τον Κρίστινσον να δηλώνει παρών, ενώ με την έναρξη της επανάληψης και στο 57’ η ΑΕΛ απώλεσε νέα ευκαιρία, όταν και πάλι ο Μπαργκάν έπιασε το αριστερό σουτ, με τη μπάλα να περνά ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια των φιλοξενούμενων.

Στο τελευταίο 10λεπτο η ΑΕΚ πίεσε για το γκολ, ωστόσο η φάση του αγώνα ήταν για λογαριασμό της ΑΕΛ, αφού στις καθυστερήσεις ο Μπαργκάν πήρε τη μπάλα από το Γκάλο, ο Μπάρκας δεν απομάκρυνε σωστά, ο Μπαργκάν πλάσαρε και ο Οικονόμου κατάφερε να διώξει πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή!

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς σκορ και την ΑΕΛ να τα βάζει με την τύχη της, κρατώντας όμως έναν πολύτιμο βαθμό ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Γκόλιας, Χούμπτσεβ (72′ λ.τ. Μπάλλας), Ζίζιτς, Γκοΐκοβιτς, Αντονι, Ακόστα, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπαργκάν, Ντέλετιτς, Νούνιτς.

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης (68′ Γκάλο), Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Μοράν, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης (56′ Γιαννιώτας), Λιβάια, Μπογέ (80′ Γιακουμάκης), Πόνσε.

Ο ΧΟΥΜΠΤΣΕΦ

Σε απαράδεκτη κατάσταση το FC ARENA δυσκόλεψε τις κινήσεις των ποδοσφαιριστών, ενώ ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος- όπως άλλωστε και η εικόνα στους πάγκους και τις κερκίδες- όχι απλά έγινε αντικείμενο σχολιασμού από παίκτες και προπονητές αλλά στοίχισε και τον τραυματισμό του Χούμπτσεφ, που αν και γνώστης της έδρας δεν μπόρεσε να αποφύγει δυστυχώς το μοιραίο.

Ο παίκτης αποχώρησε υποβασταζόμενος στο 72’, με το ιατρικό τιμ να πέφτει πάνω του, ενώ εκφράζονται φόβοι ακόμη και για χιαστούς, την ώρα που με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΚ εύχεται τα καλύτερα στον ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ.

«Σιδερένιος Χρίστοφορ Χούμπτσεφ και γρήγορα ξανά στα γήπεδα!», ήταν η σχετική ανάρτηση των φιλοξενούμενων και ας ευχηθούμε να είναι και ο τελευταίος που πληρώνει «τα σπασμένα» της ασυνεννοησίας με την ιδιοκτησία του γηπέδου.

Τα περαστικά μας στον ποδοσφαιριστή…

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ

Σε ανακοίνωσή της η διοίκηση της ΠΑΕ μετά το τέλος του παιχνιδιού αναφέρει τα εξής:

“Εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Πρωταθλήτρια Ελλάδος και φιναλίστ του Κυπέλλου.

Έχουμε ανάμεικτα συναισθήματα.

Λυπούμαστε γιατί μία χάσαμε νίκη που δικαιούμαστε, αφού εμείς είχαμε τις 3 μεγάλες ευκαιρίες για γκολ και η ΑΕΚ ούτε μία.

Χαιρόμαστε γιατί από τότε που ανέλαβαν ως προπονητές οι κ.κ. Φέστα και Λαυδαριάς έχουμε αλλάξει επίπεδο και μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο.

Το αποδείξαμε με τον ΠΑΟΚ, το απόδειξαμε και σήμερα.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας που τόσο με τον ΠΑΟΚ όσο και σήμερα ήταν συγκλονιστικοί.

Συγχαρητήρια στους προπονητές μας για την εικόνα που παρουσιάζει πλέον η ΑΕΛ μέσα στο γήπεδο, με όποιον αντίπαλο κι αν παίζει.

Συγχαρητήρια στους χιλιάδες οπαδούς μας, αφού σήμερα ήταν μόνο αληθινοί οπαδοί της ΑΕΛ στο γήπεδο και ήταν φανταστικοί.

Τα σκουπίδια έμειναν στην Καρδίτσα στο μπάσκετ.

Ποδοσφαιριστές, προπονητές, διοίκηση και οπαδοί έχουμε το μυαλό μας μόνο στον Χρίστοφορ Χούμπτσεφ και ευχόμαστε ο τραυματισμός του να μην είναι τόσο σοβαρός όσο φαίνεται.

Είμαστε κάθε λεπτό μαζί του.

Και δυστυχώς, στη φάση του σοβαρού τραυματισμού του Χούμπτσεφ δεν δόθηκε ούτε φάουλ, αλλά η διαιτησία ήταν γενικά καλή και τα λάθη ανθρώπινα.

Η ΑΕΛ δεν θέλει την εύνοια κανενός διαιτητού κι ελπίζουμε να μην ξαναζήσουμε αυτά που ζήσαμε με Τζοβάρα, Λάμπρου – Γιαννίκο και Κοτσάνη”.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: AEK FC

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ