ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΕΛ

Περίοδος μεταγραφών αλλά και αναδιάρθρωσης των ρόστερ των ομάδων αυτή που διανύουμε, με την ΑΕΛ να έχει ανακοινώσει ήδη δύο μεταγραφές, του Λευκορώσου επιθετικού Shikavka και του Βόσνιου επιτελικού μέσου Secerovic, ενώ μετά και το χειρουργείο του Χούμπτσεφ που χάνει τη χρονιά βέβαιη θα πρέπει να θεωρείται

και η κάλυψη στη θέση του αριστερού μπακ, με τις πληροφορίες να μιλούν για μεταγραφή Σκοπιανού ποδοσφαιριστή.

Στον αντίποδα το πολυπληθές ρόστερ των «βυσσινί» δείχνει πως θα μειωθεί σημαντικά μετά τις γιορτές, καθώς στις προθέσεις του Τζ. Φέστα είναι να δουλέψει με λιγότερους, ενώ ακριβά συμβόλαια που δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα αναμένεται να δουν την πόρτα της εξόδου.

Έτσι μετά τις αποχωρήσεις Φρίουι και Μόρσι εκτός πλάνων δείχνουν να είναι και οι Κούνιτς, Κοέφ, Τριποτσέρης και Κάσσος, αντίθετα Λεοζίνιο, Σαχίτι και Μπέρτος μάλλον παραμένουν στην ομάδα, ενώ για τον τελευταίο η ΠΑΕ φαίνεται αποφασισμένη να περιμένει την αποθεραπεία του θεωρώντας πως μπορεί να βοηθήσει.

Όσο για την περίπτωση Μόρα, που ταλαιπωρήθηκε από απανωτούς τραυματισμούς, οι παλιότερες δηλώσεις του μεγαλομετόχου δείχνουν πως θα αξιοποιηθεί σε άλλο πόστο, χωρίς ακόμη να έχουν γίνει γνωστές οι προθέσεις του ποδοσφαιριστή, που εξακολουθεί να δουλεύει για την επιστροφή μετά τον τελευταίο τραυματισμό του.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ