ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΣΚΑΘ ΣΗΜΕΡΑ Ο Γ.Σ. ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Παρούσα στην τελική φάση άλλης μιας μεγάλης διοργάνωσης είναι και φέτος η ομάδα μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Αμπελώνα, καθώς σήμερα, Σάββατο 29/12 στις 7 το απόγευμα, στο Κλειστό Γήπεδο του Αλκαζάρ αντιμετωπίζει στον ημιτελικό Κυπέλλου Θεσσαλίας την ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά και μάλιστα συνεχόμενη στην ιστορία του Συλλόγου, που η ομάδα βρίσκεται στο Final Four του Κυπέλλου, καθώς πέρυσι οι Αμπελωνίτες είχαν βρεθεί στο Βόλο, όπου είχαν ηττηθεί το τελευταίο δευτερόλεπτο από τον Ολυμπιακό Βόλου, μετέπειτα κάτοχο του τροπαίου.

Και φέτος ο ημιτελικός χαρακτηρίζεται από πολλούς “πρόωρος τελικός” και όχι άδικα καθώς η ομάδα της Καρδίτσας στο Πρωτάθλημα φιγουράρει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, όντας αήττητη μετά από 10 αγωνιστικές, με την ομάδα του Αμπελώνα να την ακολουθεί στη δεύτερη θέση με 8 νίκες και 2 ήττες.

Το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών είναι αυτό μεταξύ του Σπάρτακου Λάρισας και του Ίωνα Βόλου, με τον Σπάρτακο να δείχνει το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης.

Το Κλειστό του Αλκαζάρ αναμένεται να ζήσει στιγμές του ένδοξου παρελθόντος, καθώς το ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού είναι μεγάλο και το γήπεδο αναμένεται να γεμίσει ασφυκτικά.

Η διοίκηση της ομάδας του Γ.Σ.Αμπελώνα στο πλαίσιο της σημερινής αναμέτρησης, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η ομάδα μας για άλλη μια φορά εκπροσωπεί την πόλη του Αμπελώνα σε μια μεγάλη διοργάνωση. Καλούμε όλους τους Αμπελωνίτες να στηρίξουν αυτή τη μεγάλη προσπάθεια και να βρεθούν στο Κλειστό του Αλκαζάρ για να δώσουν ώθηση και δύναμη στα παιδιά μας.

Να γράψουμε ιστορία όλοι μαζί…

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ – ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ