“ΚΟΛΛΗΣΑΝ” ΣΤΟ 0-0 ΑΕΛ ΚΑΙ ΑΡΗΣ

Στον κακό αγωνιστικό χώρο του FC ARENA ΑΕΛ και Άρης «κόλλησαν» στο στείρο 0-0, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL, με τους «βυσσινί» καλύτερους, χωρίς να καταφέρνουν ωστόσο να πάρουν κάτι περισσότερο από την αναμέτρηση.

Η ΑΕΛ έκανε αισθητή την παρουσία της υποχρεώνοντας τους φιλοξενούμενους να απειλούν κυρίως από στημένες φάσεις, ενώ στο 15’ ο Μπαργκάν δοκίμασε το σουτ με τη μπάλα να περνά άουτ.

Διπλή φάση είχαμε στο 27’, όταν ο φορμαρισμένος Μπαργκάν έπιασε σκαστή κεφαλιά υποχρεώνοντας τον Κουέστα σε εκπληκτική επέμβαση στη γωνία του, ενώ στην κόντρα ο Ντιγκινί βγήκε σε θέση βολής, πλάσαρε τον Κρίστινσον για να διώξει πάνω στη γραμμή ο Σεσέροβιτς.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με αψιμαχίες μεταξύ των ποδοσφαιριστών και την ΑΕΛ να διαμαρτύρεται για δυνατό μαρκάρισμα του Μπάσα στο Ντέλετιτς, ενώ με την έναρξη της επανάληψης οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν πιο επιθετικά, η ΑΕΛ όμως ήταν εκείνη που έκανε τη μεγάλη φάση, αφού στο 69’ ο Καρανίκας «ζύγισε» τη σέντρα, ο Μιλοσάβλιεβιτς έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα τράνταξε το δεξί δοκάρι του Κουέστα!

Στο 77’ ήταν η σειρά του Άρη να απειλήσει, με το Ντιγκινί να πιάνει την κεφαλιά υποχρεώνοντας τον Κρίστινσον σε σπουδαία επέμβαση, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Μαρτίνες πάτησε περιοχή από αριστερά και γύρισε τη μπάλα, ωστόσο η καθοριστική προβολή του Γκοΐκοβιτς απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα, έχοντας μεγάλους πρωταγωνιστές τους τερματοφύλακές τους και με την ΑΕΛ να στέκεται στη φάση του 69’ και το δοκάρι που της στέρησε το γκολ.

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Καρανίκας, Ζίζιτς, Γκοΐκοβιτς, Γιακιμόφσκι, Φατιόν, Μπαργκάν (68′ Σικάφκα), Σεσέροβιτς (80′ Ακόστα), Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Νούνιτς (88′ Πίτι).

Άρης (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Κωνσταντινίδης (34′ λ.τ. Τζανακάκης), Δεληζήσης, Βέλεθ (46′ λ.τ. Ιντζόγλου), Βαλεριάνος, Μπάσα, Ματίγια, Γκαρσία, Μαρτίνεθ, Κόρχουτ (83′ Παυλίδης), Ντιγκινί.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: F/B ARIS FC/ΠΑΕ ΑΡΗΣ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ