ΚΛΕΦΤΗΚΑΝ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΝ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ…

Σαν βγαλμένη από “άρλεκιν” είναι η υπόθεση εκούσιας απαγωγής ανήλικης Γερμανίδας από 20χρονο Ελληνογερμανό που απασχόλησε τις τελευταίες ημέρες την αστυνομία σε Λάρισα και Τύρναβο.

Σύμφωνα με όσα προέκυψαν από την αστυνομική έρευνα η ανήλικη ακολούθησε με τη θέλησή της τον 20χρονο στην Ελλάδα και το τελευταίο διάστημα διέμεναν σε σπίτι ηλικιωμένης συγγενούς του Ελληνογερμανού στον Αμπελώνα.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν αστυνομικοί συνέλαβαν τον 20χρονο για την υπόθεση ληστείας σε ενεχυροδανειστήριο της Λάρισας και διαπίστωσαν ότι μαζί του διέμενε και η 14χρονη την οποία έψαχνε η οικογένειά της και για την εξαφάνισή της είχε εκδοθεί και σχετικό σήμα από τις Γερμανικές αρχές.

Η ανήλικη αρνήθηκε επίμονα να εγκαταλείψει τον 20χρονο και να επιστρέψει στην οικογένειά της, ενώ όπως αναφέρουν αστυνομικοί ήταν τόσο ερωτευμένη που ζήτησε να τον ακολουθήσει και στην αστυνομία όταν συνελήφθη για τη ληστεία.

Η συγκεκριμένη φάση του Love story μάλλον οδεύει προς το τέλος της αφού η ανήλικη μέσα στα επόμενα 24ωρα θα ταξιδέψει για τη Γερμανία, αφού έρχεται να την πάρει ο πατέρας της, αν και όλα δείχνουν ότι το ειδύλλιο θα συνεχιστεί αφού και ο 20χρονος που έμεινε ελεύθερος θα φύγει και αυτός σύντομα στη Γερμανία…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ