ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΤΕΣ ΟΔΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Δήλωση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Τάσου Tσιαπλέ

Τα προβλήματα με τις εξετάσεις οδήγησης συνεχίζονται. Η ευθύνη βαραίνει την κυβέρνηση που  έχει επιλέξει να αφήσει απλήρωτους τους εξεταστές των υποψηφίων οδηγών από τον Μάιο του 2018, εμπαίζοντας μήνες τώρα όσους έχουν ανάγκη να πάρουν ή να ανανεώσουν τα διπλώματα οδήγησης, αφήνοντας χωρίς δουλειά τους εκπαιδευτές.

Παρότι η κατάσταση αυτή έχει συσσωρεύσει πολλά προβλήματα η κυβέρνηση δεν προωθεί για ψήφιση τη ρύθμιση για την πληρωμή των εργαζομένων, αφαιρεί αποζημιώσεις από τους εργαζόμενους και ενισχύει την ανταποδοτικότητα των πολιτών.

Αποδεικνύει και με αυτό τον τρόπο ότι έχει επιλέξει να ψηφίζει τα μνημόνια και τους αντιλαϊκούς νόμους γενικότερα σε μια νύχτα, ενώ μια ρύθμιση για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι δεν την καταθέτουν εδώ και 8 μήνες, το δε περιβόητο νέο σύστημα εξετάσεων εδώ και 3 χρόνια το φέρνει!!!

Η κυβέρνηση χωρίς καμία χρονοτριβή, να προχωρήσει:

Στην πληρωμή των οφειλόμενων αποζημιώσεων. Να ρυθμίσει νομοθετικά την συνέχιση εκτός ωραρίου του έργου των εξετάσεων οδήγησης και της χορήγησης της σχετικής αποζημίωσης.

Στην επαναφορά της χορήγησης της αποζημίωσης στους εργαζόμενους που εκτελούν το λεγόμενο βοηθητικό έργο των εξετάσεων.

Στην απόσυρση της απόφασης για την ανανέωση της άδειας οδήγησης των οδηγών με πρακτικές εξετάσεις, μετά τη συμπλήρωση της ηλικίας των 74 ετών και στην νομοθέτηση δωρεάν ιατρικών εξετάσεων από τα δημόσια Νοσοκομεία, για όλους τους υποψήφιους οδηγούς (παλιούς και νέους).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ