ΛΑΣΚΟΣ ΜΑΝΔΗΛΑΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΚΟΥΤΣΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΚΟΥΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Δύο νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας. Πρόκειται για τον Λάσκο Μανδηλά ελεύθερο επαγγελματία και μέλος του ΔΣ του συλλόγου αμβυκούχων Τυρνάβου και τον Γιώργο Σακούτσιο αγρότη – συνεταιριστή με διάφορες καλλιέργειες.

Πρόκειται για δύο νέους ανθρώπους οι οποίοι κατέρχονται για πρώτη φορά στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας ανέφερε την σπουδαιότητα νέοι άνθρωποι να συγκαταλέγονται στο ψηφοδέλτιο του και συνεχάρη τους δύο νέους υποψήφιους οι οποίοι είναι επαγγελματίες , οικογενειάρχες, εργατικοί και άνθρωποι με όραμα για τον τόπο τους.

Είναι τιμή και χαρά για μένα να είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό της Νέας Δημοτικής Κίνησης Τυρνάβου της οποία ηγείται ο Γιάννης Κόκουρας ανέφερε ο Λάσκος Μανδηλάς. Δηλώνω έμπρακτα ότι είναι ένας άνθρωπος με ικανότητες, διορατικότητα, ακέραιο χαρακτήρα και πιστεύω ότι μαζί του μπορούμε να δώσουμε στον Δήμο Τυρνάβου νέα πνοή, λύνοντας τα προβλήματα της καθημερινότητας (από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σύνθετα) και βοηθώντας την τοπική κοινωνία.

Κατέρχομαι σε αυτές τις εκλογές με τον υποψήφιο δήμαρχο Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα για να βοηθήσω την επόμενη ημέρα τον πρωτογενή τομέα δήλωσε ο Γεώργιος Σακούτσιος. Έναν πρωτογενή τομέα που περνάει δύσκολες στιγμές στην περιοχή μας και η συνεισφορά του στην τοπική οικονομία του Τυρνάβου είναι άμεσα συνυφασμένη με την ευημερία των συνδημοτών. Πιστεύω ότι ο Γιάννης Κόκουρας είναι γνώστης των προβλημάτων του πρωτογενή τομέα και θεωρώ ότι θα βοηθήσει την επομένη μέρα των αυτοδιοικητικών εκλογών σημαντικά αυτόν τον κλάδο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.