4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟ MANDELAS TOURS

Εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη ενόψει του 4ημέρου της 25ης Μαρτίου διοργανώνει το γνωστό γραφείο τουρισμού Mandelas Tours από τον Τύρναβο. Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

1η μέρα: 22/3/19 βράδυ

Αναχώρηση το απόγευμα  στις 20:00 από την πόλη μας. Στάσεις για καφέ και ξεκούραση καθ`οδόν. Στη συνέχεια διαμέσου της Καβάλας, Ξάνθης, Κομοτηνής και Αλεξανδρούπολης ,φτάνουμε στο συνοριακό σταθμό των Κήπων. Μετά τις απαραίτητες διατυπώσεις (έλεγχος διαβατηρίων κ.λ.π) και αφού περάσουμε τον αντίστοιχο έλεγχο στην τουρκική πλευρά ,θα ξεκινήσουμε την διαδρομή περνώντας από Ραιδεστό με τελικό προορισμό την Κωνσταντινούπολη.

 2η μέρα: 23/3/19

Άφιξη στην Κων/πολη. θα ξεκινήσουμε την ξενάγησή μας από την Ζωοδόχο Πηγή, όπου είναι οι τάφοι όλων των Πατριαρχών . Συνεχίζουμε για να επισκεφτούμε τα σημαντικότερα ιστορικά μνημεία της Πόλης .Τον Ιππόδρομο, το Μπλέ Τζαμί, την Αγία Σοφιά, το Υδραγωγείο.

Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος για ανάπαυση .Θα περιηγηθούμε στην περίφημη συνοικία του Πέραν, Χρόνος ελεύθερος. Διαν/ση.

 3η μέρα: 24/3/19

Μετά το πρωινό θα δούμε το ανάκτορο του Ντολμά Μπαξέ. Στη συνέχεια έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε βόλτα στον Βόσπορο. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε την κλειστή αγορά (ΚΑΠΑΛΙ ΤΣΑΡΣΙ), όπου θα έχετε την δυνατότητα να θαυμάσετε τον διάκοσμο, το περιβάλλον και την πληθώρα των προϊόντων(δερμάτινα, είδη λαϊκής τέχνης ,κοσμήματα κ.λ.π.).Συνεχίζουμε για την Αιγυπτιακή αγορά με τα πολλά μπαχαρικά

Το απόγευμα Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Προαιρετική διασκέδαση. Διαν/ση.

4η μέρα: 25/3/19

Πρωινό και αφού τακτοποιήσουμε τα πράγματά μας στο λεωφορείο, θα επισκεφτούμε τη Μονή Βλαχερνών όπου για πρώτη φορά ψάλθηκε ο Ακάθιστος Ύμνος. Συνεχίζουμε την επίσκεψή μας στο Φανάρι, προσκύνημα στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου, όπου στεγάζεται το Ορθόδοξο Οικουμενικό Πατριαρχείο. Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις, φτάνουμε αργά το βράδυ στην πόλη μας ,γεμάτοι όμορφες εντυπώσεις.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com