Ε(Χ)ΑΣΕ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΝΑΛΤΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ

Την ευκαιρία να αναρριχηθεί κι άλλο στο βαθμολογικό πίνακα απώλεσε ο Τύρναβος, που στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ έχασε πολύτιμους βαθμούς στην έδρα του παραχωρώντας «λευκή» ισοπαλία στη Δόξα Βλαχογιαννίου.

Το πρώτο μέρος χαρακτηρίστηκε από δύο φάσεις για τους Τυρναβίτες, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν σημαντική ευκαιρία στο 20’, όταν ο Χαλκιάς είπε «όχι» στο Βίδρα μετά από αδράνεια της άμυνας, ενώ στο 25’ ο Τύρναβος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Πατσιωτού από το Δραγατσίκη, με τον ίδιο να αστοχεί από την άσπρη βούλα στέλνοντας τη μπάλα άουτ!

Το 0-0 δεν άλλαξε, με τον Τύρναβο να χάνει ευκαιρίες στην επανάληψη, πολύτιμους βαθμούς στο τέλος ενόψει της δύσκολης συνέχειας αλλά και τον Πατσιωτό που αποβλήθηκε στο 47’ από το Θ. Τζήλο, ο οποίος τιμήθηκε στο περιθώριο του αγώνα για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο.

Τύρναβος 2005 (Βαγγέλης Τζιόλας): Χαλκιάς, Λιάκος, Αυλογιάρης, Καρράς, Νταναβάρας, Ντονούδης, Κατσαβός, Κοκόμπελης, Ιωαννίδης (60′ Πατσής), Πατσιωτός, Μπάκος Ι.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Παπαϊωάννου, Τσούντζουρας, Δραγατσίκης, Αθανασούλης, Μητούλας, Χριστοδούλου, Γκουρομπίνος, Κοντοθανάσης, Βίδρας (70′ λ.τ. Πέτρου), Ιγγλέζος, Αλεξίου.

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: ΕΠΣΛ

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ