ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΜΕ ΣΤΕΛΙΟ ΡΟΝΤΟΥΛΗ ΚΑΙ Η ΦΑΝΗ ΜΗΤΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ

Ανακοίνωση της παράταξης για τη συμμετοχή της στην αυτοτελή τοπική ομάδα

Η αυτοτελής τοπική αυτοδιοικητική Ομάδα του Στέλιου Ροντούλη στο Αργυροπούλι δυναμώνει καθημερινά με εξαιρετικούς ανθρώπους. Έτσι, μετά από συνάντηση που είχε ο κ. Αποστόλης Βογιατζής με την κ. Φανή Μήτσιου, αποφασίστηκε η ένταξη της κ. Μήτσιου στο τοπικό σχήμα της Δράσης Πολιτών.

Για την εξέλιξη αυτή ο κ. Ροντούλης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

” Η κ. Μήτσιου είναι μια εξαιρετική υποψηφιότητα ως εργαζόμενη μητέρα δύο παιδιών και ως γέννημα θρέμμα του Αργυροπουλίου. Είναι ένας εξωστρεφής άνθρωπος , που δεν έχει κακό λόγο για κανέναν  και  που διαπνέεται από τη διάθεση της προσφοράς στους συντοπίτες της και της δημιουργίας ενός ομορφότερου και λειτουργικότερου Αργυροπουλίου , το οποίο θα κρατήσει τα παιδιά του στις εστίες τους. Καλωσορίζουμε την κ. Μήτσιου στην αυτοδιοικητική μας οικογένεια,  όντας βέβαιοι για την εκλογική της δυναμική και για την εκτίμηση που τρέφουν οι συμπολίτες της  προς το πρόσωπό της.Μπορεί να δώσει πολλά στον τόπο της “.

Σύντομη δήλωση έγινε και από την κ. Μήτσιου: ” Με κάθε  ανιδιοτέλεια ,

θα αγωνιστώ για ένα καλύτερο και ομορφότερο Αργυροπούλι.Το αξίζουν τα παιδιά μας , το αξίζουν οι φιλοπρόοδοι και φιλεργατικοί κάτοικοι του Χωριού μας.Η προσπάθεια που θα γίνει για το Αργυροπούλι είναι προσπάθεια για τις δικές μας οικογένειες,  για τους δικούς μας ανθρώπους,  που θέλουν να ζήσουν με υπερηφάνεια στον τόπο τους.Θεωρώ ότι ο κ. Ροντούλης διαθέτει τον σχεδιασμό και τις δυνάμεις , για να κάνει το δικό μας όνειρο πράξη.Η Δράση Πολιτών μπορεί να αλλάξει το Αργυροπούλι και μας καλεί να την εμπιστευθούμε  και να δώσουμε στον κ. Ροντούλη τη δική του πολιτική ευκαιρία .Πιστεύω πως θα το πράξουμε με την ψήφο μας, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και χρειαζόμαστε μια στιβαρή δημοτική αρχή που θα ανοίγει δρόμους προόδου για το Χωριό μας και για όλο τον Δήμο Τυρνάβου “.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ