ΚΡΙΜΑ… κ. ΑΜΑΡΙ και κ. ΡΟΝΤΟΥΛΗ

Ανακοίνωση της παράταξης ΣΥΝ πολιτεία για την απουσία τους από τη σημερινή συζήτηση του θέματος της αντικατάστασης του δημοτικού ηλεκτροφωτισμού στο δ.σ. δήμου Τυρνάβου

Κρίμα γιατί σε μία τόσο σοβαρή συνεδρίαση που σε μεγάλο βαθμό ορίζεται το ενεργειακό μέλλον του Δήμου, δεν ήταν παρόντες ο κ. Αμάρι και ο κ. Ροντούλης.

Σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίστηκε το μεγάλο έργο αντικατάστασης των λαμπτήρων οδοφωτισμού και των κοινόχρηστων χώρων σε όλο το Δήμο καθώς και  η τηλεδιαχείριση του συστήματος και  η συντήρηση των υποδομών.

Κρίμα που ο κ. Χατζηκράχτης και οι παρόντες σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης ψήφισαν κατά της πρότασης. Έδειξαν πως δεν αντιλαμβάνονται για άλλη μια φορά τη δυναμική της στιγμής για να αλλάξει ο Δήμος επίπεδο. Για άλλη μια φορά φρενάρουν τη λογική προβάλλοντας αναχρονιστικές απόψεις.

Το έργο αυτό, που ψηφίστηκε σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο εντάσσει το Δήμο σε αναπτυξιακή πορεία και σε άλλη εποχή. Είναι ένα έργο που θα φέρει μεγάλο περιβαλλοντικό όφελος. Είναι ένα έργο που ο Δήμος θα έχει μεγάλο οικονομικό όφελος γιατί θα υπάρξει μείωση στη κατανάλωση ενέργειας και μείωση του κόστους συντήρησης. Είναι ένα έργο που για την εγκυρότητα των μελετών και την αξιοπιστία του εγγυώνται δημόσιοι φορείς όπως το ΚΑΠΕ και η ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Ε. .

Είμαστε χαρούμενοι γιατί, με την υλοποίηση τέτοιων έργων ο Δήμος αλλάζει σελίδα. Είμαστε ακόμα πιο χαρούμενοι γιατί υλοποιούμε την ενεργειακή μας ατζέντα η οποία είναι σε πλήρη εξέλιξη. Νιώθουμε τυχεροί που είμαστε εμείς που δημιουργούμε θετικές εξελίξεις για το μέλλον του Δήμου.  Εμείς προχωράμε μπροστά με τους δημότες για τους δημότες. Οι κ. Αμάρι και Ροντούλης ας αναλογιστούν το λάθος τους και ας συνειδητοποιήσουν πως είναι εκτός της αναπτυξιακής πορείας του τόπου. Όποιος θέλει να δει το μέλλον το βλέπει και δουλεύει για αυτό. Οι πολίτες κοιτάζουν το μέλλον και ξέρουν πως το μέλλον μας ενώνει.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ