ΕΥΗ ΒΑΡΔΙΟΠΟΥΛΟΥ: ΩΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΙ

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης του Στ. Χατζηκράχτη μιλά στο paidis.com

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση και υποψήφιο Δήμαρχο τον Στέλιο Χατζηκράχτη, είναι η γνωστή φιλόλογος εκπαιδευτικός Εύη Βαρδιοπούλου η οποία μιλώντας στο paidis.com εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση να διεκδικήσει την ψήφο των συνδημοτών της μέσα από της γραμμές της παράταξης.

Η κ. βαρδιοπούλου αναφέρει:

“Ο Τύρναβος είναι η πόλη που γεννήθηκα, ζω και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά ως φιλόλογος.

Η συμμετοχή στα κοινά προέκυψε ως αναγκαιότητα για την αναβάθμιση της ζωής στην πόλη μας, ως αναγκαιότητα αντιμετώπισης των προβλημάτων που βιώνουμε καθημερινά… που συσσωρεύονται και απαιτούν λύσεις.

Ποια είναι αυτά;

Ενδεικτικά αναφέρω την ανεπάρκεια δομών για την υποστήριξη της εργαζόμενης μητέρας, την πολιτιστική στασιμότητα, την υποβαθμισμένη καθημερινότητα των νέων…

Εν όψει των δημοτικών εκλογών η απολίτικη σκέψη και οι θεωρητικολογίες κατακλύζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσπαθώντας να εστιάσουν στον εντυπωσιασμό προάγοντας τελικά το ανούσιο.

Οι υποσχεσιολογίες προσπαθούν να «λύσουν» τα προβλήματα και να εξασφαλίσουν ψήφους.

Ο γνήσιος πολιτικός λόγος, ακόμη και ο αντίλογος απουσιάζουν.

Όλα τα παραπάνω και η πεποίθηση πως μόνο διεκδικώντας καταφέρνεις να αλλάξεις τον κόσμο… πως τίποτα δεν χαρίζεται,  με οδήγησαν να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με υποψήφιο Δήμαρχο τον Στέλιο Χατζηκράχτη. Σε ένα συνδυασμό που στοχεύει να  βελτιώσει την  καθημερινότητά μας, που ορθώνει γνήσιο πολιτικό λόγο, που ξέρει να αγωνίζεται και να διεκδικεί.

Ως δημότης αυτής της πόλης προτιμώ να μην συμβιβάζομαι…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ