ΟΙ 10 ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΡΟΝΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ

Κοσμοσυρροή στη συγκέντρωση της Δράσης Πολιτών

Με πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η πρώτη στο Αργυροπούλι προεκλογική συγκέντρωση της Δράσης Πολιτών του κ. Στέλιου Ροντούλη. Τον υποψήφιο δήμαρχο προσφώνησε ο π. αντιδήμαρχος και δημοτικός Σύμβουλος,  κ. Λάμπρος Βουγιατζής, ο οποίος μάλιστα δήλωσε ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος με τη Δράση Πολιτών,  διεκδικώντας την εμπιστοσύνη των συνδημοτών  του.

Παίρνοντας τον λόγο ο κ. Ροντούλης , παρουσίασε πρώτα την ανεξάρτητη αυτοδιοικητική Ομάδα του Αργυροπουλίου ,που αποτελείται από τον κ. Βογιατζή Αποστόλη , τον κ. Λίτσα Γεώργιο,  τον κ. Παπαλέξη Αθανάσιο , τον κ. Περίφανο Χρήστο , την κ. Μήτσιου Φανή και την κ. Φουρτούνα Χρύσα , ενώ στη συνέχεια παρουσίασε και τους δύο υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους που προέρχονται από το Αργυροπούλι,  τον κ. Μπέλτσιο Σπύρο,  και τον κ. Μπλάκο  Αντώνιο (εκπροσωπήθηκε από τον πατέρα του λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ).

Στη συνέχεια,  ο κ. Ροντούλης , καταχειροκροτούμενος , ανακοίνωσε τις 10 δεσμεύσεις της Παράταξής του για το Αργυροπούλι:

1)Κατασκευή ενός σύγχρονου Βοηθητικού Γηπέδου για την Δόξα Αργυροπουλίου και τοποθέτηση Στεγάστρου στην κερκίδα των φιλάθλων.

2)Πλήρη αναβάθμιση και λειτουργία του παρακειμένου Κλειστού Γυμναστηρίου , που σήμερα έχει αφεθεί στη μοίρα του και ρημάζει κυριολεκτικά.

3)Το παλαιό κτήριο της Αστυνομίας θα περιέλθει στον Δήμο , για να στεγάσει ένα Εκθετήριο λαογραφικού υλικού που θα προσφερθεί από τους κατοίκους του Χωριού.

4) Το υφιστάμενο Κοινοτικό Κατάστημα θα γίνει ένα σύγχρονο διοικητικό κέντρο , ένα κόσμημα για το Χωριό , μέσα από την πλήρη αλλαγή της σημερινής του εικόνας , που αναδύει εγκατάλειψη και παρακμή.

5) Συνεχή βελτίωση και συντήρηση του αγροτικού οδικού δικτύου και τοποθέτηση Αγρομετεωρολογικού Σταθμού , ως μέρος ενός ευρύτερου Δικτύου που θα καλύπτει το σύνολο του Δήμου Τυρνάβου.

6)Θα προχωρήσει η σύνδεση των οικιών με το Αποχετευτικό Δίκτυο και η λειτουργία του Βιολογικού Σταθμού , ενώ επείγουσα διάσταση θα λάβουν οι εργασίες για τα αντιπλημμυρικά έργα στο Χωριό.

7)Σε συνεργασία με την Εφορεία αρχαιοτήτων και το Υπουργείο Πολιτισμού θα καταβληθούν προσπάθειες ανάδειξης του χώρου της

Ομηρικής Ηλώνης.

8) Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στα σημεία υδροληψίας των αγροτών,  όπου θα κατασκευασθούν και ειδικοί υποδοχείς των κενών συσκευασιών φυτοφαρμάκων , έτσι ώστε να προχωρήσει ένα λειτουργικό σύστημα ανακύκλωσης επ’ ωφελεία του περιβάλλοντος και της υγείας της τοπικής κοινωνίας.

9) Το Δημοτικό Σχολείο θα γίνει το Πέτρινο Τοπόσημο του Χωριού και ο αύλειος χώρος του θα αλλάξει εντελώς όψη , καθιστάμενος φιλικότερος  σε παιδιά και γονείς με παρεμβάσεις αισθητικού και περιβαλλοντικού χαρακτήρα.

10) Το οδικό δίκτυο του οικισμού θα αρχίσει σταδιακά να βελτιώνεται  ενώ και η  άνετη πρόσβαση στον Προφήτη  Ηλία είναι ανάγκη να γίνει επιτέλους πραγματικότητα , επ’ ωφελεία των κτηνοτρόφων , αλλά και του κάθε πολίτη που θέλει να μεταβεί με ασφάλεια και χωρίς προβλήματα  στην περιοχή της Εκκλησίας του Προφήτη Ηλία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ