ΤΟ ΚΚΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Πέμπτη 18/4/19 η σύσκεψη της ΚΟΒ Τυνάβου του ΚΚΕ με αγρότες στο καφέ ΠΕΡΙΞ. Στη σύσκεψη που στόχο είχε την ενημέρωση των αγροτών γύρω από θέματα που τους απασχολούν αλλά για τις επερχόμενες εκλογές.

Στη σύσκεψη χαιρετισμό απηύθυναν ο υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου με τη “Λαϊκή Συσπείρωση” Στέλιος Χατζηκράχτης και ο Αριστοτέλης Μίαρης υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος οι οποίοι εξέφρασαν τη συμπαράσταση στους αγώνες των αγροτών και τους κάλεσαν να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια της “Λαϊκής Συσπείρωσης” στο δήμο και την περιφέρεια και του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές.

Κύριος ομιλητής ήταν ο Ρίζος Μαρούδας μέλος της Κ.Ε. και υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κ.Κ.Ε. που αναφέρθηκε στις συνέπειες της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ) της Ε.Ε που ξεκληρίζει τους μικρομεσαίους αγρότες, τη συγκέντρωση της παραγωγής και της γης σε λίγα χέρια, τις παγίδες της συμβολαιακής γεωργίας, τις διεπαγγελματικές, τις ομάδες παραγωγών που λανσάρονται από ΕΕ – κυβερνήσεις ως λύση στα προβλήματα των αγροτών.

Αναφέρθηκε στην αντιαγροτική πολιτική της κυβέρνησης και των άλλων αστικών κομμάτων, τη στάση των παρατάξεων στην περιφέρεια και στους δήμους απέναντι στα προβλήματα των αγροτών.

Τέλος αναφέρθηκε στην πρόταση του ΚΚΕ, όπου η εργατική τάξη και ο λαός θα έχει τα κλειδιά της οικονομίας στα χέρια του, με κεντρικό σχεδιασμό και παραγωγικό συνεταιρισμό οι αγρότες θα  μείνουν στη γη τους να  παράγουν, θα έχουν τη δυνατότητα κάλυψης των διατροφικών αναγκών του λαού μας με ποιοτικά και φτηνά αγροτικά προϊόντα.

Κάλεσε τους αγρότες να ενισχύσουν αποφασιστικά τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ τόσο στην ευρωβουλή όσο και στην περιφέρεια και τους δήμους.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ