ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗΣ: ΤΟ ΚΙΝΑΛ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Εκφράζοντας την πεποίθηση πως «το ΚΙΝΑΛ θα είναι η έκπληξη των εκλογών» και επισημαίνοντας την ανάγκη της χώρας για πολιτική αλλαγή ο Ι. Βαρδακαστάνης, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής, πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) και του European Disability Forum (EDF) παραχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας συνέντευξη τύπου

με αφορμή την επίσκεψή του στη Λάρισα.

«Θεωρώ πολιτικό σφάλμα τη χαλαρή ψήφο στην Ευρώπη», υπογράμμισε, περιγράφοντας μια ευρωπαϊκή κοινωνία «του λαϊκισμού, της δημαγωγίας και των ακροδεξιών μορφωμάτων που πρέπει να αλλάξει» και επισημαίνοντας πως άμυνά της θα πρέπει να είναι η κοινωνική ασφάλεια και η ισόρροπη οικονομική ανάπτυξη.

«Στην ατζέντα του ΚΙΝΑΛ βρίσκονται οι βαθιές αλλαγές που έχει ανάγκη η Ευρώπη, ενώ βασικός στόχος είναι η αναθεώρηση της συνθήκης του Μάαστριχτ», ανέφερε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, που στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη εκπροσώπησης των αδύναμων Ελλήνων και των θυμάτων της κρίσης στο Ευρωκοινοβούλιο.

«Στρατηγικός αντίπαλος του ΚΙΝΑΛ παραμένει η ΝΔ αλλά και όποιο κόμμα πρεσβεύει “επιδοματικές” πολιτικές της δεξιάς», κατέληξε ο κ. Βαρδακαστάνης, που δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον αείμνηστο πρόεδρο της περιφερειακής ΑμεΑ Ρ. Τσιουλάκη, ενώ νωρίτερα είχε σειρά επαφών με συλλόγους και φορείς της Λάρισας.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ