ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Ανακοίνωση της διοίκησης της ΠΑΕ που επισημαίνει ότι και ο Τζ. Φέστα έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021

Καθημερινώς σε διάφορες αθλητικές εφημερίδες και sites δημοσιοποιούνται ειδήσεις περί δήθεν ενδιαφέροντος συλλόγων από την Ελλάδα και το εξωτερικό για διαφόρους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται αυτή τη στιγμή στην ΑΕΛ.

Θέλουμε για τελευταία φορά να ανακοινώσουμε το εξής:

1. Κανένας ποδοσφαιριστής από αυτούς που αυτή τη στιγμή είναι στο ρόστερ της ΑΕΛ δεν είναι ελεύθερος το καλοκαίρι, εκτός του καταπληκτικού χαρακτήρα και αξίας Νόε Ακόστα, ο οποίος λόγω της ηλικίας του είχε υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους.

Επομένως κανείς ποδοσφαιριστής δεν είναι ελεύθερος να φύγει από την ΑΕΛ και όλοι δεσμεύονται με συμβόλαια από 2 έως 4 χρόνια ακόμη.

2. Η ΑΕΛ εκτός αυτών των ποδοσφαιριστών έχει αποκτήσει για τα επόμενα 3 χρόνια και τον εξαίρετο Βόσνιο μεσοεπιθετικό Μίλος Φιλίποβιτς, πρωταθλητή τα 3 τελευταία χρόνια της Βοσνίας και τον αριστερό περιφερειακό διεθνή με εθνική ανδρών της Σερβίας Νίκολα Στάνκοβιτς, δευτεραθλητή με την δευτεραθλήτρια Σερβίας 2018-19 Ραντνίτσκι Νις. Ο πρώτος είναι ηλικίας 28 ετών και ο δεύτερος 25 ετών.

Με συμβόλαιο για τα επόμενα 2 χρόνια δεσμεύεται και ο Ιταλός προπονητής της ομάδος μας Τζιανλούκα Φέστα, με τον οποίον η ΑΕΛ είχε συμβόλαιο αρχικά μέχρι τις 31/5/2019, αλλά αμέσως μετά τις ήττες της ΑΕΛ εκτός έδρας με την Ξάνθη και εντός έδρας με τη Λαμία στον πρώτο γύρο, ο κ. Αλέξης Κούγιας τον κάλεσε και υπέγραψε νέο συμβόλαιο το οποίο λήγει στις 30/6/2021 με αυξημένες αποδοχές.

Κάνουμε αυτή την ανακοίνωση για να σταματήσει κάθε συζήτηση γι αυτά τα θέματα, γιατί πρόθεση της ΑΕΛ είναι με προπονητή τον κ. Φέστα και με βάση τους ποδοσφαιριστές που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο ρόστερ, τους 2 ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν και θα είναι παρόντες αυτές τις μέρες στη Λάρισα και με 2 ακόμη ποδοσφαιριστές που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή σε διαπραγματεύσεις να δημιουργήσουμε μια ακόμη πιο ανταγωνιστική ποδοσφαιρική ομάδα, ώστε του χρόνου να είμαστε ακόμη πιο ψηλά.

Το γεγονός και μόνο ότι στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος με τον Ολυμπιακό στον βαθμολογικό πίνακα η ΑΕΛ μας είναι αυτή τη στιγμή πάνω από τον Παναθηναϊκό, πάνω από την Ξάνθη, πάνω από τον Αστέρα Τρίπολης και πάνω από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ομάδες που βρίσκονται συνεχώς στην Super League από 10 έως 30 χρόνια, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι αυτά τα 3 χρόνια έχουμε κερδίσει 1 φορά τον Ολυμπιακό, 2 φορές την ΑΕΚ και έχουμε 2 ισοπαλίες με τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ, αλλά και έχουμε αποσπάσει ισοπαλία στο ΟΑΚΑ με 10 παίκτες από τον Παναθηναϊκό, σε συνδυασμό με την εξασφαλισμένη επί ιδιοκτησίας Αλέξη Κούγια κάθε χρόνο Αδειοδότηση UEFA και παρά το γεγονός ότι σε 4 χρόνια έχουμε πληρώσει στον Πηλαδάκη 1.750.000€ συν το ΦΠΑ, μας καθιστά υπερήφανους και ιδιαίτερα αισιόδοξους για το μέλλον της ΑΕΛ.

Μία ομάδα που στις 28/7/2015 είχε μόνο ένα δελτίο ποδοσφαιριστή από την προηγούμενη ιδιοκτησία και σήμερα έχει χρηματιστηριακή αξία μεγαλύτερη των 8μιση εκατομμυρίων ευρώ, όπως αποτιμάται σήμερα από διεθνείς οργανισμούς, κάνει εκτός από εμάς υπερήφανους και τους οπαδούς μας και ανεβάζει και το επίπεδο της ανταγωνιστικότητας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αμέσως μετά τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό ο κ. Αλέξης Κούγιας μαζί με το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ θα δώσουν δημόσια συνέντευξη τύπου περιγράφοντας την επομένη ημέρα της ΑΕΛ.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ