Μ. ΡΙΖΟΣ: ΜΕ ΤΟΝ ΣΤ. ΡΟΝΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Την απόφασή του να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της Δράσης Πολιτών πηρε πριν από λίγο καιρό ο ανεξάρτητος σήμερα δημοτικός σύμβουλος δήμου Τυρνάβου Μάριος Ρίζος, για να πραγματοποιήσει το όνειρο του για μία τοπική αυτοδιοίκηση που προτεραιότητα της θα είναι ο “ΆΝΘΡΩΠΟΣ” και τα προβλήματα του, όπως ακούγεται να λέει στις συνομιλίες του με τους συνδημότες του.

Οπως τους εξηγεί κατέρχεται στις εκλογές με τον συνδυασμό “Δράση Πολιτών” του κ. Αστέριου Ροντούλη για τους παρακάτω λόγους:

1) Έχει αποδείξει την πολιτική του αξία στην δύσκολη αρένα της  Βουλής, βοηθώντας πολλές κοινωνικές ομάδες.

2) Είναι ένας ευφυής άνθρωπος με ολοκληρωμένο σχέδιο για το σύνολο του Δήμου Τυρνάβου.

3) Ο Ροντούλης δεν εμφανίστηκε από το πουθενά. Χρόνια τώρα αγωνίζεται για τον Τύρναβο.

4) Δεν στηρίζεται σε πλάτες ξένες, απόμακρες από τον Τύρναβο. Απευθύνεται μόνο στην τοπική κοινωνία και ζητά εμπιστοσύνη της για να παράξει έργο. Δεν έχει κομματικές εξαρτήσεις, ούτε ελέγχεται από κομματικούς παρατρεχάμενους.

5) Έκανε αντιπολίτευση επί πέντε συνεχή έτη, καταθέτοντας τις δικές του θέσεις και αντιλήψεις με παρρησία. Οι δημότες ξέρουν για απόψεις του Ροντούλη, γιατί ο άνθρωπος δεν κρύβεται αλλά πολεμά για τις απόψεις του αυτές. Έχει καθαρό, κρυστάλλινο λόγο και πάντα μιλά μέσα από την καρδιά του.

6) Είναι αφιερωμένος στον στόχο της ανάπτυξης του Δήμου και δουλεύει ακατάπαυστα για αυτόν με θαυμάσιες αντοχές.

7) Κρατάει τον λόγο του και δεν είναι ευθυνόφοβος . Στηρίζει τους συνεργάτες του ακόμη κι αν κάνουν λάθη, αναλαμβάνοντας ο ίδιος κάθε ευθύνη. Είναι ο ηγέτης πάνω στον οποίο μπορεί κανείς να ακουμπήσει. Ο Ροντούλης δεν είναι για τα σαλόνια. Είναι ένας λαϊκός άνθρωπος, με τον οποίο ο καθένας μπορεί να συζήτηση και να διαφωνήσει.

9) Είναι ένας άνθρωπος πολύ ευσυγκίνητος και ευαίσθητος, μολονότι πολλές φορές ξέρει να κρύβει τα συναισθήματά του.

10) Πάντα βάζει πάνω από το προσωπικό συμφέρον το καλό του τόπου του. Ξέρει να χτυπάει τη γροθιά του στο τραπέζι για το καλό του Τυρνάβου, ακόμα κι αν σημαίνει κόστος για τον ίδιο.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ο Μάριος Ρίζος μεγάλωσε και μέστωσε στην τοπική κοινωνία μέσα από αγώνες καθημερινούς, από αγώνες βιοπάλης, μόχθου και ιδρώτα. Γνωστός από τους αγώνες στον δήμο Τυρνάβου για το θέμα της τιμολογιακής πολιτικής, και ιδιαίτερα στην πόλη του Αμπελώνα για το τότε πολυσυζητημένο θέμα του “ΝΕΡΟΥ”, ο οποίος ως μέλος της Επιτροπής Αγώνα Για Φθηνό Νερό, έδωσε ανιστόρητες μάχες για την άδικη τιμολογιακή πολιτική του πόσιμου νερού.

Ακόμη και σήμερα η προσδοκία του και όλος του ο ζήλος βρίσκονται στα καθημερινά προβλήματα για τον διευρυμένο πλέον Δήμο Τυρνάβου, και είναι πεπεισμένος ότι αν οι πολίτες του Δήμου Τυρνάβου, και του Αμπελώνα,την εντολή για την επόμενη τετραετία ως δημοτικό σύμβουλο, θα δώσει τις λύσεις που πρέπει στα καθημερινά προβλήματα του τόπου του. Εργάζεται ήδη στην απαιτητική και δύσκολη εργασία του Νοσηλευτή…

Και ενημερώνεται και καταρτίζεται συνεχώς μέσα από πλήθος σεμιναρίων που αφορούν την εργασία του… Διατελεί αντιπρόεδρος στο Σωματείο Αποκλειστικών Αδελφών Νοσοκόμων του Ν. Λάρισας από το 2010 ως σήμερα. Ασχολείται με τα κοινά από τα νεανικά του χρόνια, στο χώρο σπουδών, εργασίας αλλά και στην τοπική κοινωνία.

Συμμετείχε ενεργά στο κίνημα κατά των διοδίων… Όλα αυτά, μαζί με την ενεργητικότητά του στα θέματα και τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας, έρχονται να συμπληρώσουν το προφίλ ενός αγωνιζόμενου νέου, ο οποίος προερχόμενος υπερπολύτεκνη οικογένεια, έμαθε από πολύ νωρίς την ανάγκη που έχει η τοπική κοινωνία από ανθρώπους αληθινούς, καθαρούς και με όρεξη για προσφορά και δυναμικό παρών στα καθημερινά της προβλήματα… Κάτι για το οποίο πασχίζει…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ