ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝ. ΣΑΡΧΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΠΟΛΙΤΕΙΑ Η ΖΩΗ ΚΕΡΑΜΑ – ΔΕΛΗΝΑΣΙΟΥ

Εχοντας τον απαραίτητο χρόνο για να ασχοληθεί με ανιδιοτέλεια με τα κοινά και να προσφέρει για τον τόπο της, η κ. Ζωή Κεραμά – Δεληνάσιου αποδέχθηκε την πρόταση που της έγινε από το δήμαρχο Τυρνάβου Παναγιώτη Σαρχώση και συστρατεύτηκε στη Συν Πολιτεία θέλοντας να συμβάλει στην προσπάθεια που γίνεται για να συνεχιστεί ένα σημαντικό έργο στο δήμο Τυρνάβου.

Αλλωστε από τα μαθητικά της χρόνια της άρεσε να ασχολείται με τα του σχολείου αλλά και με θέματα που απασχολούσαν την τοπική κοινωνία. Σήμερα έχοντας λοιπόν τον χρόνο, τη διάθεση και την εμπειρία σε ο,τι αφορά την επικοινωνία με τους συμπολίτες της για να πράξει το καλύτερο δυνατό αποφάσισε να είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Παναγιώτη Σαρχώση.

Η ίδια σε όσους τη ρωτούν για την απόφασή της αυτή επισημαίνει ότι γνώριζε τον Παναγιώτη Σαρχώση και την οικογένειά του πολλά χρόνια πριν. Γνωρίζει τον Παναγιώτη πρώτα σαν άνθρωπο, έναν άνθρωπο με ήθος, τιμιότητα και όραμα. Στη συνέχεια γνώρισε τον Παναγιώτη ως Δήμαρχο να μάχεται για τα συμφέροντα του Δήμου Τυρνάβου πέραν του δέοντος με αξιοπρέπεια και κρατώντας πάντα χαμηλό προφίλ, έχοντας βέβαια δίπλα του μια ομάδα αξιόλογων ανθρώπων που δουλεύουν μεθοδικά και ουσιαστικά πέρα από μεγάλα λόγια και δημόσιες προβολές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ