ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΑΝ ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ Γ.Σ ΝΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Συμμετοχή σε διεθνές τουρνουά για τις παγκορασίδες

Σημαντική επιτυχία πανηγύρισε η νεοσύστατη ομάδα κορασίδων του Γ.Σ ΝΙΚΗ Λάρισας, που ένα μόλις χρόνο μετά τη δημιουργία της και αντιμετωπίζοντας μεγαλύτερες αθλήτριες κατάφερε να πανηγυρίζει την πρόκρισή της στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος κατακτώντας την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο

στο σύνθετο ομαδικό!

Οι νεαρές και πολλά υποσχόμενες αθλήτριες Αγγ. Βαλάση, Ευθ. Κατσαρού, Π. Ευσταθίου, Ελ. Πορφυρίδου, Αγγ. Κανιούρα, Π. Καπλάνη, Μ. Κιούση, Άννα-Μαρία Μυλωνά, Ε. Λάμπα και Ε. Κατσανούλη πανηγύρισαν την πρόκριση στην προκριματική φάση της Γ’ κατηγορίας κορασίδων Β’ Περιφέρειας κατακτώντας την 3η θέση ανάμεσα σε 13 συνολικά ομάδες, σε αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό της Μίκρας, ενώ εξαιρετική παρουσία είχε η Π. Ευσταθίου που κατέκτησε την 3η θέση στο σύνθετο ατομικό του level B.

«Για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκαν ο επαγγελματισμός και η αγάπη των προπονητριών μας για τη δουλειά τους καθώς και η δυναμική του συλλόγου μας. Μπράβο σε αθλήτριες και προπονήτριες και καλή συνέχεια στη δύσκολη τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος σε δυο εβδομάδες», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του συλλόγου, με την πρόεδρο και προπονήτρια Ν. Μπελιάεβα να ευχαριστεί ιδιαιτέρως και τις προπονήτριες Σ. Κανάκη, Ε. Πιτσίλκα, Α. Μάντζιου και τις μπαλαρίνες Μ. Νατσαρίδου και Α. Ντάνου για τη σπουδαία δουλειά τους στη ΝΙΚΗ Λάρισας.

ΣΤΟ «ΕΙΡΗΝΗ CUP» ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Εξάλλου σε διεθνές τουρνουά ρυθμικής γυμναστικής με την επωνυμία «Ειρήνη Cup» θα πάρουν μέρος παγκορασίδες του Γ.Σ ΝΙΚΗ Λάρισας.

Η διοργάνωση, με τη συμμετοχή Ελληνίδων και ξένων αθλητριών, θα πραγματοποιηθεί 10-12 Μαΐου, στο κλειστό «Τ. Καμπούρης» της Χαλκίδας, με τη διοίκηση να εύχεται κάθε επιτυχία στις παγκορασίδες και τις προπονήτριές τους.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ