ΣΤ. ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ : ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ… ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

Επιστολή του επικεφαλής της Δράσης Πολιτών και υποψήφιου δημάρχου Τυρνάβου

Δημοσιογραφικοί και άλλοι  “κύκλοι” εξ Αθηνών  “ψιθυρίζουν” , εδώ και μια εβδομάδα περίπου, για επικείμενη εγκατάσταση λαθρομεταναστών σε Λάρισα και …Τύρναβο.

Για την Λάρισα είναι άλλοι υπεύθυνοι να μιλήσουν και να τοποθετηθούν επί του συγκεκριμένου θέματος.Εμάς λόγος δεν μας πέφτει.

Όμως, εάν οι πληροφορίες περί Τυρνάβου ευσταθούν και κάποιοι καρεκλοκένταυροι στην Αθήνα μεθοδεύουν την εγκατάσταση λαθρομεταναστών στον τόπο μας τον κατάλληλο χρόνο, θέλουμε ήδη από τώρα να τους απευθύνουμε μια απλή προειδοποίηση προς γνώση και συμμόρφωση: “Κύριοι ,δήθεν ευαίσθητοι των Αθηνών ,κάτω τα χέρια σας από τον Τύρναβο “.

Είναι βέβαιο ότι η τοπική κοινωνία του Τυρνάβου θα αντιδράσει σύσσωμη σε τέτοιες μεθοδεύσεις, όποια κέντρα κι αν τις απεργάζονται.Ο Τύρναβος δεν αντέχει εξελίξεις που θα καταστρέψουν κάθε δυνατότητα ανάπτυξής του. Ήδη προσπαθεί να ενσωματώσει δημιουργικά άλλες ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, γεγονός που επιδρά απαγορευτικά στην περαιτέρω συσσώρευση αλλότριων πληθυσμιακών ομάδων που ούτε καμία συνάφεια με τον τόπο μας έχουν, ούτε πρόκειται να αποκτήσουν.

Ως δημοτική παράταξη του Τυρνάβου, δεν θέλουμε να πιστεύουμε  ότι υπάρχουν στον  Δήμο   μας  αυτοδιοικητικές οντότητες που μπορεί να υποστηρίζουν μια πιθανή έλευση  λαθρομεταναστών  στην περιοχή μας.

Επειδή , όμως , οι καιροί είναι πονηροί, θεωρούμε σκόπιμο να εκφραστούν και οι άλλες δημοτικές παρατάξεις επί του συγκεκριμένου θέματος,  έτσι ώστε ο πολίτης του Τυρνάβου να μάθει και να σταθμίσει τις θέσεις του καθενός Συνδυασμού, πριν φτάσει έμπροσθεν της κάλπης.

Πάντως , η Δράση Πολιτών ξεκαθαρίζει προς όλες τις κατευθύνσεις την αντίθεσή της στη δημιουργία ενός hotspot στον Τύρναβο και βροντοφωνάζει: ” Μην τολμήσετε , κύριοι δήθεν ανθρωπιστές των Αθηνών, να αιφνιδιάσετε  με τους ανόητους σχεδιασμούς σας τους Τυρναβίτες . Οι αντιδράσεις του ντόπιου πληθυσμού θα γίνουν κύματα αντίστασης και…θα σας πνίξουν “.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ