ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Θ. ΜΟΥΣΙΟ ΓΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Ανακοίνωση της παράταξης «ΝΕΟ ΚΙΛΕΛΕΡ» του Θ. Νασιακόπουλου

Ο κ. Μούσιος τις τελευταίες ημέρες θα πρέπει να βρίσκεται σε απόλυτο αδιέξοδο, αν όχι και σε απόγνωση, για να επιχειρεί να αναγάγει το θέμα των συζητήσεων μεταξύ εκπροσώπων δημοτικών παρατάξεων ως κυρίαρχο στην ατζέντα του.

Ο συνδυασμός του άγχους που τον διακατέχει να βλέπει τη φωτογραφία του στα μέσα ενημέρωσης – αυτό ισχύει και για μερικούς ακόμη στο συνδυασμό του – με την παροιμιώδη πλέον άγνοιά του για τη λειτουργία των θεσμών και της Αυτοδιοίκησης, τον οδηγεί από γκάφα σε γκάφα.

Ενώ περισσεύουν οι ανακοινώσεις του για την οργάνωση συζητήσεων μεταξύ εκπροσώπων παρατάξεων, ΟΥΔΕΠΟΤΕ κατέθεσε τέτοια πρόταση ή απέστειλε τέτοια επιστολή στη δημοτική αρχή και τις παρατάξεις που μετέχουν στις εκλογές στο Δήμο Κιλελέρ.

Αντίθετα, εξάντλησε τη δραστηριότητά του σε δελτία τύπου, τα οποία αναφέρονται σε πρόταση, την οποία ΟΥΔΕΙΣ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ κατέθεσε σε ΚΑΝΕΝΑΝ, άρα σε πρόταση ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Με ποιο ηθικό δικαίωμα, συνεπώς, ο ίδιος προεξοφλεί και μάλιστα έχει το θράσος να επικρίνει την απάντηση/στάση μιας άλλης παράταξης;

Γιατί επιχειρεί για άλλη μια φορά να στήσει σκηνικό τεχνητής έντασης και πόλωσης προσπαθώντας να αποπροσανατολίσει από τα σοβαρά θέματα που απασχολούν τις δημότισσες και τους δημότες του Κιλελέρ;

Επιτέλους, ας αντιληφθεί ότι είναι άλλο η θεσμική λειτουργία κι άλλο η επικοινωνία. Σκοπός των δελτίων τύπου, όπως όφειλαν να τον έχουν ενημερώσει οι συνεργάτες του, είναι η πληροφόρηση της κοινής γνώμης. Η θεσμική λειτουργία, η επικοινωνία μεταξύ των παρατάξεων γίνεται μέσω συγκεκριμένης οδού.

Ας αφήσει λοιπόν τους λεονταρισμούς εκ του ασφαλούς κι, εφ’ όσον πραγματικά επιθυμεί διάλογο μεταξύ εκπροσώπων των δημοτικών παρατάξεων, ας ακολουθήσει τη μόνη οδό, τη θεσμική.

Με την ευκαιρία, τον καλούμε για ακόμη μια φορά να τοποθετηθεί δημόσια σε θέματα, επί των οποίων συστηματικά αποφεύγει να καταθέσει την άποψή του καθώς, κατά δήλωσή του, η παράταξή του είναι συνέχεια της παράταξης που διοίκησε τον Δήμο Κιλελέρ την περίοδο 2010-14:

-Ποια είναι η θέση του για τις υδροφόρες;

-Ποια είναι η θέση του για το γεγονός ότι έμειναν στα συρτάρια την περίοδο 2010-14 οι μελέτες εμπλουτισμού του υπόγειου υδροφόρου ορίζοντα;

-Ποια είναι η θέση του για το ότι η δημοτική αρχή της περιόδου 2010-14 αρνούνταν να εισπράξει χρηματοδότηση από το Υπουργείο Εσωτερικών για ληξιπρόθεσμες οφειλές ύψους 2,7 εκατομμυρίων ευρώ, επιλέγοντας αντί να εξοφλήσει, να συνεχίσει να οφείλει αυτά τα χρήματα, μεγάλο μέρος των οποίων σε τοπικές επιχειρήσεις;

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com