ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ: ΣΤΡΕΨΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΒΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΚΚΕ (ΦΩΤΟ)

Δήλωση στήριξης του ΚΚΕ από τη Νίτσα Λουλέ

«Στις εκλογές της 26ης Μάη έχετε στα χέρια σας, ένα όπλο, που πρέπει αυτή τη φορά να το χρησιμοποιήσετε σωστά. Τα βόλια πρέπει να κατευθυνθούν στο σωστό στόχο, αλλιώς μπορεί να στραφούν στον εαυτό σας. Κράτα λοιπόν γερά, σημάδεψε σωστά. Γιατί τον ίδιο αντίπαλο σημαδεύουμε σε όλες τις κάλπες.

Γιατί τα προβλήματα έχουν τους ίδιους υπευθύνους. Είναι η ΕΕ, οι αστικές κυβερνήσεις, τα κόμματα τους και οι εκπρόσωποι τους στους δήμους και τις περιφέρειες, που εξειδικεύουν και εφαρμόζουν τις αντιλαϊκές πολιτικές. Γι’ αυτό ο λαός δεν πρέπει να κομματιάζει τα κριτήρια και τη ψήφο του ανάλογα με την κάλπη. Ενίσχυσε αποφασιστικά του ΚΚΕ παντού, στις Ευρωεκλογές, στις Περιφερειακές, στις δημοτικές εκλογές».

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων το βράδυ της Παρασκευής από την πλατεία Ταχυδρομείου της Λάρισας ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, στο πλαίσιο της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης που πραγματοποίησαν οι Κομματικές Οργανώσεις  Λάρισας του κόμματος.

Χαρακτηρίζοντας «προπέτασμα καπνού» τις εξαγγελίες της κυβέρνησης ο κ. Παρασκευάς έστρεψε τα βέλη του κατά του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και των υπολοίπων κομμάτων της αντιπολίτευσης σημειώνοντας πως «η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, με τις πλάτες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ που ψήφισαν το 3ο μνημόνιο, αφού πρώτα κατακρεούργησε τα εργατικά λαϊκά δικαιώματα, επιχειρεί θρασύτατα να κοροϊδέψει για άλλη μια φορά τον εργαζόμενο λαό με τα λεγόμενα “μέτρα ανακούφισης”, επιδεικνύοντας απύθμενο θράσος».

«Με αυτά τα ψίχουλα δεν αλλάζει η ζωή του λαού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παρασκευάς που ζήτησε ενίσχυση του ΚΚΕ και των ψηφοδελτίων της ΛΑΣΥ σε όλες τις κάλπες και απόρριψη των ψεύτικων διλημμάτων και εκβιασμών.

«Απορρίψτε τα ψεύτικα διλήμματα και τους εκβιασμούς.  Μην τους κάνετε τη χάρη να τους δώσετε την χαρά την Κυριακή το βράδυ να χαμογελάνε ειρωνικά πίσω απ’ την πλάτη σας γιατί σας εξαπάτησαν. Ισχυρό ΚΚΕ παντού για να δυναμώσει η λαϊκή αντιπολίτευση στην   ΕΕ, στις αστικές κυβερνήσεις, στις περιφέρειες και τους δήμους. Για να ανοίξει πιο ορμητικά η πάλη του λαού για άλλη εξουσία, εργατική. Για να ξημερώσουν καλύτερες μέρες για το λαό. Μια υπόσχεση έχουμε να δώσουμε. Συνεχίζουμε το δρόμο που χαράξανε με το αγώνα και το αίμα τους οι μεγάλοι αγωνιστές του Κόμματος μας. Στα βήματα που πορεύθηκαν αγωνιστικά αφήνοντας μεγάλη προσφορά στο λαό της περιοχής», κατέληξε ο κ. Παρασκευάς, ενώ λίγο νωρίτερα θερμής υποδοχής έτυχε η δήλωση στήριξης του ΚΚΕ από τη δημοσιογράφο και πρώην βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Νίτσα Λουλέ, που διαβάστηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Η εκδήλωση άνοιξε με σύντομους χαιρετισμούς που απηύθυναν η Μαρία Γαβαλά, και ο Ρίζος Μαρούδας, μέλη της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιοι ευρωβουλευτές του Κόμματος, ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας και ο Πέτρος Κρίκης, υποψήφιος δήμαρχος Λάρισας, ενώ μέλη και φίλοι του κόμματος, ο βουλευτής Λάρισας του ΚΚΕ Γ. Λαμπρούλης, υποψήφιοι και αυτοδιοικητικοί έδωσαν δυναμικό παρών στην εκδήλωση.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ