ΑΝΑΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ Γ.Σ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ!!!

Φέτος συμπληρώνονται 40 χρόνια από την ίδρυση του Γυμναστικού Συλλόγου Τυρνάβου , έναν από τους παλαιότερους συλλόγους του νομού Λάρισας.

Στα 40 χρόνια ζωής και δράσης του ο σύλλογος έχει να επιδείξει πολυεπίπεδη προσφορά τόσο στα αθλητικά  (μπάσκετ ,βόλεϊ, στίβο , κολύμβηση) και πολιτιστικά όσο και στα κοινωνικά δρώμενα του Δήμου Τυρνάβου.

Τα 40 χρόνα βρίσκει το τμήμα μπάσκετ να ανασυντάσσεται και να επανακτά την χαμένη του αίγλη μετά από ένα σύντομο διάλειμμα ενός έτους.

Πρωτεργάτης και οραματιστής αυτής της νέας προσπάθειας είναι ο Έφορος του Συλλόγου και παλαιός καλαθοσφαιριστής της ομάδας Γιάννης Ευαγγέλου γνωστός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στη κεντρική και Βόρειο Ελλάδα στον τομέα των ανακαινίσεων, ο οποίος με τη σειρά του ευχαριστεί τον Πρόεδρο του Συλλόγου κύριο Νίκο Κυρατζή για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο του.

Ο Πρόεδρος της επιτροπής μπάσκετ Γιάννης Ευαγγέλου, μαζί με τους συνεργάτες του στο όλο εγχείρημα Κώστα Ζαραγκότα ,  Θεόδωρο Τέλιο , και Δημήτρη Χασαμπαλιώτη , προχωρούν μεθοδικά  εν όψει της νέας χρονιάς  καταστρώνοντας τα πλάνα της ομάδας  βασιζόμενοι στην πολυετή εμπειρία τους στον χώρο.

Μεγάλη βαρύτητα θα δοθεί στα τμήματα υποδομών γι’ αυτό άλλωστε προσελήφθη προπονητής παιδαγωγός απόφειτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα το μπάσκετ.

Τα ονόματα του προπονητή των ακαδημιών αλλά και της αντρικής ομάδας θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες και αφού τελειώσουν τις υποχρεώσεις τους στις ομάδες που βρίσκονται.

Η διοίκηση και ο προπονητής είναι σε  προχωρημένες συζητήσεις για περιπτώσεις παικτών που ενδιαφέρουν την ομάδα, και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν επίσημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ