ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αποχωρήσεις και κόντρες εξουσίας στους κόλπους του μορφώματος

Εκτός από το ελληνικό, χωρίς εκπροσώπηση θα μείνει η ΧΑ και στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, αφού ο Γιάννης Λαγός ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του. Παράλληλα την παραίτησή του από την Χρυσή Αυγή ανακοίνωσε ο πρώην βουλευτής Μαγνησίας Π. Ηλιόπουλος, κάνοντας λόγο για «αποσύνθεση εξ αιτίας λαθών».

Το «χορό» των αποχωρήσεων από τη Χρυσή Αυγή άνοιξε το Σάββατο (13.7.2019) ο Γιάννης Λαγός, ο οποίος ανακοίνωσε πως ανεξαρτητοποιείται και όπως φαίνεται… παίρνει μαζί του πολλούς ακόμη, όπως έγινε με τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο.

Μια ανεξαρτητοποίηση που ήρθε εν όψει και της απολογίας του Γιάννη Λαγού για «διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης» στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Στην επιστολή ανεξαρτητοποίησης ο Λαγός ανακοίνωσε ενδεικτικά κάποια από τα ονόματα τα οποία θα είναι μαζί του, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

“Ο συναγωνιστής μου Γιώργος Γερμενής που ήμασταν μαζί στην φυλακή, ο συναγωνιστής μου Νίκος Κούζουλος με τον οποίο ήμασταν μαζί επίσης στη φυλακή, ο συναγωνιστής μου Παναγιώτης Ηλιόπουλος με τον οποίο ήμασταν παρομοίως μαζί στη φυλακή, η κα Σωτηρία Βλάχου η οποία μας τίμησε όλο αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, και είναι οι συναγωνιστές μου που έχουμε κάνει πάρα πολλά πράγματα σε όλη την επικράτεια, η Κόνι Κρυστάλλιδου, ο Ιάκωβος Γεωργακάκης, ο Γιάννης Ζωγράφος, ο Μάκης Τουμάσης, ο Γιώργος Λουκάκος, ο Χρήστος Αθανασάκος, ο Νίκος Κρέσπης, η Γεωργία Τσουρνακάκη, ο Θανάσης Μπεκρής και ο Λευτέρης Αλαντζάς”.

Εν τω μεταξύ εξελίξεις αναμένονται το επόμενο διάστημα για τη Χρυσή Αυγή, μετά το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών της περασμένης Κυριακής που έθεσε το κόμμα εκτός Βουλής.

Άτομα που γνωρίζουν καλά τον χώρο, δεν αποκλείουν, μάλιστα, το ενδεχόμενο να τεθεί θέμα ηγεσίας από τον Ηλία Κασιδιάρη. Κάτι τέτοιο θα είχε ως το πιθανότερο αποτέλεσμα τη διάσπαση της Χ.Α., καθώς ο ηγέτης του κόμματος, Νίκος Μιχαλολιάκος, ίδρυσε τη Χρυσή Αυγή για να την ελέγχει και δεν σκέφτεται να παραδώσει τα ηνία

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ