ΦΑΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΔΕΛΕΡΙΩΝ

Στο θέμα της διασταύρωσης Δελερίων επανήλθε σήμερα αναγνώστης της σελίδας με αφορμή χθεσινό ρεπορτάζ για τους κινδύνους που εγκυμονούν τα ψηλά χόρτα που κοντεύουν να κρύψουν και τα φανάρια.

Ο αναγνώστης θίγει και ένα ακόμη μεγάλο πρόβλημα στη συγκεκριμένη διασταύρωση και έχει να κάνει με το χρόνο που απαιτείται για να γίνει πράσινος ο κόκκινος φωτεινός σηματοδότης. Οπως υποστηρίζει στην κατεύθυνση Δελέρια – Αμπελώνας το φανάρι είναι της υπομονής με αποτέλεσμα ελάχιστοι οδηγοί να περιμένουν να ανάψει πράσινο και οι περισσότεροι να περνούν με κόκκινο θέτοντας σε κίνδυνο τόσο τους ίδιους και τους συνεπιβάτες τους όσο και τους κινούμενους στην κατεύθυνση Τύρναβος – Γυρτώνη.

Ο συγκεκριμένος αναγνώστης όπως επισημαίνει έχει θίξει πολλές φορές το θέμα στις αρμόδιες υπηρεσίες της περιφέρειας χωρίς όμως μέχρι σήμερα να υπάρχει κάποια αντίδραση με αποτέλεσμα η συγκεκριμένη διασταύρωση τώρα που έχει και τα χόρτα να είναι εστία κινδύνου για τις ζωές αδηγών και επιβατών.

“Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους και ας ρυθμίσουν σωστά τα φανάρια που τοποθετήθηκαν για να αποφευχθούν τα ατυχήματα, αλλά μάλλον λειτουργούν αντίθετα, πριν είναι αργά και προκληθούν ατυχήματα” σημειώνει χαρακτηριστικά ο αναγνώστης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ