ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ Γ.Σ. ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Δεν σταματά να εκπλήσσει με τις κινήσεις της, η ομάδα μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Αμπελώνα, καθώς έπειτα από συνεδρίαση του Δ.Σ αποφασίστηκε ομόφωνα, μετά την δημιουργία τμήματος κοριτσιών και η δημιουργία τμήματος παλαιμάχων, με σκοπό την περαιτέρω ενεργοποίηση όλων των Αμπελωνιτών,

που αγωνίστηκαν στην ομάδα και αγαπούν το άθλημα του μπάσκετ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι εδώ και πολλά χρόνια, πολλοί πρώην παίχτες της ομάδας, δίνουν εβδομαδιαίο ραντεβού στο κλειστό, αλλά και στα ανοιχτά γήπεδα της πόλης για να αθληθούν, με τον αριθμό τους να αυξάνει συνεχώς.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σταύρος Κωτούλας, μετά το τέλος της συνεδρίασης και την λήψη της σχετικής απόφασης, τόνισε:

«Η αγάπη των Αμπελωνιτών για το μπάσκετ, αποτελεί την κινητήριο δύναμή μας. Βλέποντας εδώ και πολλά χρόνια εκατοντάδες Αμπελωνίτες, πρώην παίχτες της ομάδας και όχι μόνο, να συνεχίζουν να αθλούνται και να γεμίζουν τα γήπεδα της πόλης, αποφασίσαμε να δώσουμε υπόσταση σε όλη αυτή την πρωτοβουλία. Άλλωστε και από τους 16 διοικητικούς της ομάδας, οι 12 είμαστε πρώην παίχτες της! Ο Γυμναστικός Σύλλογος Αμπελώνα αποτελεί έναν από τους ιστορικότερους συλλόγους της Θεσσαλίας και οφείλουμε να δείχνουμε την δέουσα προσοχή όχι μόνο στο μέλλον αλλά και σε όλους αυτούς, που τίμησαν στο παρελθόν τη φανέλα μας. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Ενωμένοι, συνεχίζουμε…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ