ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΣΟΥΡΑ

Επιστροφή στα πάτρια για τον Γιάννη Μασούρα, που σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ διέκοψε με δική του απαίτηση τον δανεισμό του στον Πανιώνιο και επιστρέφει ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στην ΑΕΛ.

«Ένας παίκτης, που ο κ. Κούγιας είχε μαζί του από την ηλικία των 15 ετών και που ολοκληρώθηκε σαν μεγάλος παίκτης στην ομάδα μας, επιστρέφει στη ΑΕΛ δανεικός από τον Ολυμπιακό, αφού προηγουμένως με δική του απαίτηση διέκοψε τον δανεισμό του στον Πανιώνιο.

Τον Γιάννη Μασούρα δεν χρειάζεται να τον συστήσει η ΑΕΛ στους οπαδούς μας, αφού όλοι τον γνωρίζουν και είμαστε βέβαιοι ότι θα μας βοηθήσει στην προσπάθεια μας για έξοδο στην Ευρώπη», αναφέρει η «βυσσινί» ανακοίνωση.

Αίσθηση πάντως προκαλεί το κλείσιμο της ανακοίνωσης από την ΠΑΕ που επιμένει να μιλά για έξοδο στην Ευρώπη, την ώρα που ο τεχνικός της ΑΕΛ Μ. Γρηγορίου με απανωτές δηλώσεις του επικεντρώνεται στην παραμονή, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται και η επιστροφή του δανεικού πλέον ποδοσφαιριστή, μετά την υβριστική υποδοχή που του επιφύλαξε μερίδα οπαδών στο FC ARENA, αλλά και την αντίδραση του Γ. Μασούρα να τους ευχαριστήσει δημοσίως από την κάμερα του συνδρομητικού καναλιού «που έβριζαν χυδαία τον ίδιο και τη μητέρα του».

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ