«ΒΡΟΧΗ» ΟΙ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Απογοήτευση μα και εκνευρισμός επικρατεί στην αγορά της Λάρισας μετά την κυβερνητική απόφαση ματαίωσης όλων των καρναβαλικών εκδηλώσεων λόγω της εμφάνισης κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα μας, ενώ σημαντικό πρόβλημα αντιμετωπίζουν και τα ξενοδοχεία, με τις ακυρώσεις κρατήσεων να πέφτουν βροχή.

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του δήμου Τυρνάβου, που χρόνια τώρα αποτελούν πόλο έλξης για χιλιάδες καρναβαλιστές, αλλά και οι πλούσιες εκδηλώσεις του δήμου Λαρισαίων, που τις προηγούμενες μέρες έφεραν εικόνα πληρότητας όσον αφορά στις κρατήσεις σε ξενοδοχεία της Λάρισας, έδωσαν τη θέση τους σε απανωτές ακυρώσεις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της σελίδας τα τηλέφωνα δεν σταματούν να χτυπούν για τον ίδιο δυσάρεστο λόγο σε όλα τα ξενοδοχεία της πόλης.

«Η κυβέρνηση θα έπρεπε να ασχολείται με τις πύλες εισόδου-εξόδου της χώρας και όχι με τα καρναβάλια. Θεωρούμε τουλάχιστον ανακόλουθη την ενέργεια, η οποία έχει ήδη μεγάλο αντίκτυπο στην αγορά», ήταν το σχόλιο της Ειρήνης Παπαϊωάννου, Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Λάρισας, που κλήθηκε από το paidis.com να σχολιάσει την εξέλιξη.

Επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ της σελίδας η κ. Παπαϊωάννου σημείωσε πως οι ακυρώσεις είναι συνεχείς, δίχως να υπάρχουν ακόμη ακριβή στοιχεία καθώς τα ξενοδοχεία προς το παρόν τις καταγράφουν, με τα μηνύματα ωστόσο να μην είναι διόλου ενθαρρυντικά.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ