ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ «ΑΛΑΝΑ»: ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ κ. ΚΕΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΑΣ

«Περί νόμων και μπαχαλάκηδων» τιτλοφορείται η ανακοίνωση του Ελεύθερου Κοινωνικού Χώρου «Αλάνα», που μετά το ρεπορτάζ της σελίδας για την παρέμβασή της στην είσοδο του πολιτικού γραφείου του βουλευτή της ΝΔ Χρ. Κέλλα και την αντίδραση του κυβερνητικού βουλευτή απαντά στα περί «μπαχαλάκηδων» ως εξής:

“Η κυβέρνηση σας κ. Κέλλα έστειλε έναν ολόκληρο στρατό να καταστείλει την κοινωνία και τους πολίτες της Λέσβου. Γνωστή τακτική, την έχουμε ζήσει πολλά χρόνια. Τα ίδια ζήσαμε και στις Σκουριές που βαφτίζατε μία ολόκληρη κοινωνία ως τρομοκράτες και φυλακίσατε κατοίκους. Τα ίδια κάνατε και θα κάνετε σε οποιοδήποτε κομμάτι της κοινωνίας που θα τολμήσει να αντισταθεί στον κανιβαλισμό που προωθείτε.

Μπαχαλάκηδες κ. Κέλλα είναι οι άριστοι αστυνομικοί σας που σπάζανε αυτοκίνητα στην Λέσβο, που έδερναν πολίτες φερόμενοι ως χούλιγκανς χωρίς διακριτικά, οι αστυνομικοί σας που χτυπούσαν τον αιμόφυρτο ΖΑΚ, που σημαδεύουν με όπλα φοιτητές, που πνίγουν με δακρυγόνα συνταξιούχους, που βρίζουν και εξευτελίζουν περαστικούς στα ΕΞΑΡΧΕΙΑ, που κάλυπταν τους χρυσαυγίτες όταν δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα και που έμπαιναν σε ταράτσες σπιτιών εξευτελίζοντας τους ενοίκους της πολυκατοικίας. Η λίστα των μπαχαλάκηδων είναι τεράστια και πάει πολύ πίσω και δεν χρειάζεται να σας υπενθυμίσουμε τι σημαίνει ο όρος «μπαχαλάκιας».

Όταν «πολίτες» σημαδεύουν με καραμπίνες ανυπεράσπιστα παιδιά στα σύνορα είναι απλά πατριώτες ενώ όταν πολίτες διαμαρτύρονται με ένα πανό έξω από το γραφείο σας μέρα-μεσημέρι είναι μπαχαλάκηδες;

Όσον αφορά τους νόμους που ψηφίζετε για το ασφαλιστικό, το συνταξιοδοτικό αλλά και νόμους για παραγραφές αδικημάτων βουλευτών σας, θα μας βρίσκεστε μπροστά σας. Γιατί με νόμους κύριε Κέλλα εξισώνετε πτυχία ΑΕΙ με τα αντίστοιχα πτυχία κολλεγίων, με νόμους καταστρέφετε το περιβάλλον στο βωμό της ανάπτυξης, με νόμους κυκλοφορούν ελεύθεροι οι υπεύθυνοι των μεγαλύτερων σκανδάλων στην χώρα (λίστα Λαγκάρντ,ENERGA κλπ), και υπό των φόβο αυτών τον νόμων εξουδετερώνονται μάρτυρες και παραιτούνται εισαγγελείς (βλ. υπόθεση NOOR1), με νόμους βαφτίζετε πολίτες ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης (άρθρο 187ΑΑ του Ποινικού κώδικα). Το τι νόμους θεσπίζετε και πως χειραγωγείτε την δικαιοσύνη, αφήστε να το ξέρουμε καλύτερα, καθώς εσείς απολαμβάνετε την βουλευτική ασυλία.

Τα πολιτικά σας παιχνίδια εις βάρος της κοινωνίας και χρησιμοποιώντας τους μετανάστες και τους πρόσφυγες αφήστε τα στην άκρη γιατί δεν πείθουν κανέναν πέρα από τους ομοϊδεάτες σας. Εμείς μιλάμε για αξιοπρέπεια, αλληλεγγύη και αντίσταση σε κάθε τι απάνθρωπο και φασιστικό, έννοιες γνωστές σε σας αλλά μισητές, γιατί το κόμμα σας δεν τις υπερασπίστηκε ποτέ και ούτε θα τις υπερασπιστεί.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ”.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ