ΕΛΕΟΣ! ΑΦΟΔΕΥΤΗΡΙΟ ΤΑ ΤΕΙΧΗ ΤΟΥ ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Εικόνες που δεν τιμούν κανέναν καταγράφονται το τελευταίο χρονικό διάστημα στην καρδιά της Λάρισας, ενώ παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των υπηρεσιών καθαριότητας αμετανόητοι ορισμένοι επιμένουν να ρυπαίνουν την πόλη, με την περίπτωση της πλατείας Αγ. Μπλάνα να ξεπερνά κάθε όριο έχοντας μετατραπεί σε υπαίθριο αφοδευτήριο!

Η κατάσταση σε τμήμα των τειχών του Ιουστινιανού που αναδείχθηκαν και κοσμούν την πλατεία έχει φτάσει δυστυχώς στο μη περαιτέρω, αφού παρά τις απανωτές επεμβάσεις για την απομάκρυνση σκουπιδιών, κατεστραμμένων στρωμάτων και κάθε λογής αντικειμένου κάποιοι επιμένουν, μετατρέποντας τον χώρο σε υπαίθρια τουαλέτα, με τις εικόνες να προκαλούν δυσφορία και την κατάσταση να ξεφεύγει εγκυμονώντας κινδύνους για τη δημόσια υγεία.

Ας σπεύσουν για μια ακόμη φορά οι αρμόδιοι, που ίσως θα πρέπει να δουν την εφαρμογή ενός καλαίσθητου προστατευτικού πλέγματος στο σημείο, προκειμένου να αποθαρρύνουν τους απαράδεκτους που επιμένουν να ρυπαίνουν έναν χώρο πολιτισμού, που κυρίως τις βραδινές ώρες έχει μετατραπεί σε «καβάτζα» για την ικανοποίηση κάθε είδους ανάγκης.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ