ΒΡΑΖΟΥΝ «ΓΑΛΑΖΙΟΙ» ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΕ ΤΑ VOUCHER ΤΗΣ ΚΟΡΟΪΔΙΑΣ

Απίστευτες αντιδράσεις και χαρακτηρισμοί πλημμύρισαν το διαδίκτυο

Πληθαίνουν οι φωνές του επιστημονικού κόσμου της Λάρισας με αφορμή τους κυβερνητικούς χειρισμούς ενάντια στην εξάπλωση της πανδημίας, ενώ το κοινό δελτίο τύπου τεσσάρων υπουργείων για τη στήριξη 166.000 επιστημόνων μέσω προγράμματος voucher πυροδότησε μεταξύ άλλων και την έκρηξη γνωστών «γαλάζιων», που με απανωτές αναρτήσεις σέρνουν τα εξ αμάξης

στους εμπνευστές του κουπονιού της κοροϊδίας που συνοδεύεται με το… ιλιγγιώδες ποσό των 600 ευρώ ύστερα από “επιμόρφωση” και όχι μόνο.

«Καζάνι που βράζει» οι «γαλάζιοι» και χαρακτηριστικές οι αναρτήσεις που αλιεύσαμε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου μεταξύ άλλων γνωστός δικηγόρος, μέλος της ΝΟΔΕ Λάρισας, κάνοντας λόγο για «παλινωδίες που εκθέτουν την κυβέρνηση» σημειώνει τα εξής: “Τις τελευταίες ημέρες επικρατεί αναβρασμός σχετικά με το επίδομα των 800€ στους δικηγόρους. Το επίδομα ανακοινώθηκε, άρθηκε και εσχάτως έγινε voucher 600€. Οι παλινωδίες αυτές εκθέτουν την Κυβέρνηση, κυρίως όμως εξοργίζουν εμάς τους δικηγόρους. Δεν έκρυψα ποτέ ούτε την ιδεολογική μου τοποθέτηση ούτε την κομματική μου ταυτότητα. Πριν απ’ όλα και πάνω απ’ όλα όμως ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ”.

Ακόμη πιο αιχμηρός Λαρισαίος γιατρός, που στρέφεται κατά της απόφασης στηλιτεύοντας παράλληλα το γεγονός πως εκατομμύρια πηγαίνουν σε τηλεοπτικά σποτ, με την ανάρτηση-έκρηξή του να συνοδεύεται από πλήθος επιδοκιμαστικών σχολίων.

Η ανάρτηση-κόλαφος αναφέρει ότι: «Και αφού το πήγαμε καλά ως εδώ που τη διαχείριση την είχαν επιστήμονες, μόλις ήρθε η ώρα των πολιτικών άρχισαν οι παπαριές! Το κράτος που δίνει 11 εκατομμύρια για τηλεοπτικά σποτς και ένα σκασμό λεφτά στα κόμματα για να συνεχίσουν να εκτρέφουν κηφήνες κομματόσκυλα, ενισχύει το επιστημονικό δυναμικό της χώρας με βαουτσερ εκπαίδευσης μέσω ΕΣΠΑ ….
Ήρθε η ώρα ο κορωνοιός να δείξει τα πραγματικά παθογόνα στοιχεία στη χώρα, που ευθύνονται για όλα τα δεινά από τη μεταπολίτευση και μετά …., διακομματικοί ηλίθιοι που απλά εναλλάσσονται στην εξουσία σκυλεύοντας τους κόπους και τις θυσίες του ελληνικού λαού … οψόμεθα!».

Μνημειώδης τέλος και η ανάρτηση δικηγόρου, γνωστού για τα δεικτικά του σχόλια, ο οποίος απευθυνόμενος με χαρακτηριστική οικειότητα στον πρωθυπουργό, αλλά και χρησιμοποιώντας το γνωστό και διόλου κολακευτικό «Μπουμπούκος» για τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, αναφέρει τα εξής:

“Αγαπητέ Κυριάκο

Σήμερα έχασες το ηθικό πλεονέκτημα στους επιστήμονες. Είπες (η κυβέρνηση) ψέματα και προσπάθησες να κοροϊδέψεις… Όμως άκουσες ηλίθιους. Το λάθος με λάθος δεν σώζεται. Βγήκαν οι Μπουμπούκοι, οι Σταικούρες και οι Βρούτσηδες και τα έκαναν σκατά… Κορόιδεψαν τους επιστήμονες. Τους θεώρησαν λάχανα, που αυτοί είναι τόσο τσακάλια που τους δουλεύουν. Έπαιξαν το θέατρο των λαμογιοβάουτσερ… Ας πρόσεχες”.

Τα «γαλάζια» σχόλια (όπως και της συντριπτικής πλειοψηφίας του επιστημονικού κόσμου) σαφώς και δεν χρίζουν περαιτέρω ανάλυσης, οπότε βάλτε με το νου σας τι έχει να γίνει (και) στα κομματικά γραφεία με τη λήξη της «περιπέτειας» του κορωνοϊού, που συν τοις άλλοις δείχνει να «ξεβρακώνει» πρόσωπα και πολιτικές επιλογές.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ