ΞΕΚΙΝΑ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΦΩΝ ΤΟΥ 32ΧΡΟΝΟΥ ΡΟΜΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Αρνητικά όλα τα δείγματα των χθεσινών εξετάσεων

Σε πλήρη εφαρμογή τίθεται από σήμερα το σχέδιο του ΕΟΔΥ για την ιχνηλάτηση των επαφών του 32χρονου Ρομά, που επιβεβαιώθηκε ως θετικό κρούσμα κορωνοιού στη Λάρισα, ενώ σε πρώτη φάση αναμένεται να εξετασθούν μέλη του άμεσου περιβάλλοντός του, με την έρευνα να επεκτείνεται σταδιακά και στις υπόλοιπες επαφές του.

Εξάλλου σε μια ευχάριστη εξέλιξη αρνητικά ήταν όλα τα δείγματα που εξετάσθηκαν ως αργά το βράδυ της Τετάρτης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, με τα νέα για το εξιτήριο δύο γιατρών αλλά και το αρνητικό αποτέλεσμα για κρατούμενο, που σήμανε συναγερμό στις υγειονομικούς αλλά και τις φυλακές της Λάρισας, να γίνονται δεκτά με ανακούφιση στην πόλη.

Ιδιαίτερη ήταν η περίπτωση του κρατουμένου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της σελίδας παρουσίασε «ύποπτα» συμπτώματα, χωρίς ωστόσο να έχει μετακινηθεί από το Κατάστημα Κράτησης για σημαντικό διάστημα ή να έχει καταλήξει σε αυτό από μεταγωγή, ενώ μετά τα αρνητικά αποτελέσματα οδηγήθηκε πίσω στις φυλακές.

Θυμίζουμε τέλος πως στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού συνεχίζουν να νοσηλεύονται τρεις ασθενείς, ενώ άλλοι δύο παραμένουν για νοσηλεία στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου, με την κατάστασή τους να κρίνεται σοβαρή αλλά σταθερή.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ