ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ «ΑΡΩΓΗ» ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΑΝ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Ανυπόστατα δημοσιεύματα αναστάτωσαν τις τελευταίες ώρες τους υπεύθυνους για τη λειτουργία της «Αρωγής» αλλά και την πόλη, καθώς σύμφωνα με τα όσα γράφτηκαν και αναπαράχθηκαν από μερίδα του τοπικού ηλεκτρονικού τύπου ασθενείς φέρονται να «επιτέθηκαν» στο νοσηλευτικό προσωπικό που τους φροντίζει!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του paidis.com για το περιστατικό, που δείχνει να ξεκίνησε από προσωπική δήλωση του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ Μ. Γιαννάκου σε μέσα ενημέρωσης των Αθηνών, ενημερώθηκαν ήδη οι αρμόδιοι για τη λειτουργία της «Αρωγής», δίχως να διαπιστώνεται το οποιοδήποτε πρόβλημα στη λειτουργία της.

Τα δημοσιεύματα κινητοποίησαν τα αντανακλαστικά της πόλης, ενώ η σελίδα έγινε δέκτης τηλεφωνημάτων από αναγνώστες, που εκφράζοντας την ανησυχία τους για την κατάσταση που επικρατεί στην υπό καραντίνα «Αρωγή» αλλά και για την ασφάλεια δικών τους ανθρώπων ζητούσαν άμεση ενημέρωση από υπεύθυνα χείλη για τη λειτουργία της.

Γεγονός πάντως είναι πως περιστατικό ανάλογο με το θόρυβο που σηκώθηκε δεν προκύπτει από το ρεπορτάζ, ωστόσο καλό θα ήταν οι υπεύθυνοι για τη λειτουργία της δομής, όπως και η ΠΟΕΔΗΝ, να δώσουν σαφείς απαντήσεις για το «θέμα» που προκάλεσε επιπλέον αναστάτωση σε μια πόλη που πέρασε πολλά τα τελευταία 24ωρα και δίνει καθημερινά τη μάχη της ενάντια στην πανδημία.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ